Hoe te Infant Formula Allergie symptomen Detect in Your Baby

Als je bang bent je baby allergisch is voor zuigelingenvoeding, je bent niet de enige. Veel moeders en vaders zich zorgen maken hun baby allergisch zijn, maar slechts ongeveer 3% van de baby's zijn allergisch voor het melkeiwit, dat is de meest voorkomende basis gebruikt voor babyvoeding. Of de dader is melk of soja, zijn er duidelijke tekenen en symptomen van een zuigelingenvoeding allergie te zoeken.

Instructies

•  Controleer de huid van je baby. Als je ziet netelroos, eczeem of andere huiduitslag en vlekken, kan dit een heads-up dat uw baby allergisch voor wat ze drinken kunnen zijn.

•  Let op de tijden je baby spuugt na de maaltijd. Wordt hij spugen, of eigenlijk braken? Herhaaldelijk of krachtig braken kan een indicatie zijn dat er iets mis is - en dat kan een zuigelingenvoeding allergie zijn.

•  Controleer de ontlasting van je baby. Slecht ruikende kak of ontlasting die zeer moeilijk of zeer zacht kan een teken zijn van een allergie voor babyvoeding zijn.

•  Beoordelen van uw baby comfort niveau na een voeding. Als ze lijkt vooral kieskeurig of huilt, kan het koliek of iets anders zijn ... of het kan een symptoom van zijn allergisch voor zuigelingenvoeding zijn.

•  Luister naar de ademhaling van je baby de hele dag door. Elke piepende ademhaling, onverklaarbare congestie of neusslijm kan een teken zijn van een zuigelingenvoeding allergie zijn.

•  Kijk voor andere tekenen dat er iets niet klopt met je baby, zoals onrustig slapen, te veel gewichtstoename, of niet genoeg gewichtstoename. Deze kunnen ook een zuigelingenvoeding allergische reactie geven.

•  Bel uw kinderarts of huisarts als je bang bent dat je kindje een allergie voor zijn formule kunnen hebben. Helft van de baby melkeiwit allergie ook worden weergegeven allergisch voor soja gebaseerde formule. Er zijn hypoallergene formules op de markt, maar het is best niet om uw baby op te zetten, tenzij de allergie is bevestigd, aangezien de formules niet erg goed smaken.