Hoe te induceren van de Arbeid met kruiden

Als u probeert om een ​​natuurlijke bevalling hebben, maar zich zorgen maken over vertraagde arbeid, kunnen kruiden-behandelingen zorgen voor een verminderde pijn en soepele bevalling. Kruiden zoals zilverkaars en blauw zilverkaars zijn bekend door verloskundigen effectief in veel gevallen van vertraagde arbeid te zijn.

Instructies

Inducerende Arbeid Herbally

•  Drink framboos blad thee gedurende uw zwangerschap te voorkomen miskraam en ontspannen de baarmoeder. Met dit supplement in uw routine zal maken arbeid gemakkelijker te induceren en kan ochtendmisselijkheid te voorkomen, als goed.

•  Rond week 37 van de zwangerschap, start met de zilverkaars tinctuur om te beginnen met cevical rijping te bevorderen. Voeg vervolgens vijf druppels een kopje thee of water of twee keer per dag gedurende de rest van de zwangerschap. Stop het gebruik van het kruid als u last van misselijkheid, hoofdpijn of duizeligheid. Als week 38 is er geen veranderingen in de baarmoederhals zijn geweest, de dosering verhogen tot 10 druppels per kopje water of thee.

•  Ook in week 38, start met drie zilverkaars capsules (500 milligram per capsule) per dag om verder te rijpen van de baarmoederhals. Verdeel de dosering driemaal daags.

•  In en rond je uitgerekende datum, kunt u twee eetlepels castor olie (gemengd in sap of water) te nemen om intestinale contracties veroorzaken. Deze weeën zullen samentrekkingen van de baarmoeder te stimuleren. Houd in gedachten dat ricinusolie diarree kan veroorzaken, dus is het het beste om het te nemen als je weet dat deze potentiële symptomen niet veroorzaakt te veel overlast.

•  Voeg tepel stimulatie, warme kompressen of een massage op je uitgerekende datum. Oxytocine wordt geproduceerd door dergelijke stimulatie. Het is vergelijkbaar met pitocin het geneesmiddel door ziekenhuizen chemisch weeën op te wekken.

•  Als u nog niet bevallen op je uitgerekende datum, neem de blauwe cohosh als een capsule of in tinctuur vorm de volgende dag. Raadpleeg uw arts voor de juiste dosering, afhankelijk van lichaamsgrootte en tolerantie voor kruidengeneeskunde. Dit kruid is bekend dat krimp opwekken en versterken van hun efficiëntie.

•  Indien de arbeid wordt nog steeds uitgesteld, gebruik maken van de bijvoet tinctuur. Neem 20 druppels van de tinctuur twee keer per dag gedurende ten minste drie dagen. U mag de dosis tot 40 druppels twee keer per dag als je nog in arbeid te gaan.

Hints

  • Wees rustig en geduldig.
  • Houd in gedachten dat veel kruidengeneesmiddelen niet worden gereguleerd door de Food and Drug Administration en dient met uw arts besproken te worden voordat je ze.