Hoe te Indoor & Outdoor allergieën te behandelen

Hoe te Indoor & Outdoor allergieën te behandelen

Allergieën worden veroorzaakt door een persoon het lichaam overdreven reageert op bepaalde stoffen. De meest voorkomende van deze stoffen, of allergenen, zijn huidschilfers van huisdieren, stof, pollen en schimmels. Stoffen die allergische reacties kunnen veroorzaken zijn te vinden zowel binnen als buiten. Sommige symptomen van allergie kan ernstige en zelfs milde tot matige symptomen kan een persoon lijden zijn.

Instructies

•  Vermijd de artikelen die ervoor zorgen dat uw allergieën oplaaien. Als u last heeft van het stof allergieën, overweeg dan het verwijderen van vloerbedekking en het vervangen met hard hout, vinyl of tegels, want stof kan vestigen in vloerbedekking. Veranderen beddengoed regelmatig, zoals huisstofmijt verstrikt kunnen raken in het beddengoed. De website Huisarts raadt het verwijderen van alle kamerplanten die kan leiden tot schimmel allergieën. Als outdoor allergieën zijn uw probleem, probeer pollen uit je huis te houden. Houd deuren en ramen goed dicht en, bij het binnenkomen van uw huis, meteen alle kleding die pollen residu kan hebben te verwijderen. Gebruik uw airconditioner in het huis en in de auto. Vermijd naar buiten zoveel mogelijk wanneer pollen hoog.

•  Reinig uw huis vaak om allergenen te verwijderen. Volgens de website van Family Doctor, gebruik water voor het reinigen, dat wordt verhit tot meer dan 107 graden Fahrenheit. Stofzuigen van uw huis met een stofzuiger met een HEPA-filter, die de lucht filtert voor allergenen heeft. Zich te ontdoen van de schimmel door het gebruik van vorm en schimmel verwijderen in de badkamer of in de kelder. Als uw huisdier veroorzaken allergie flareups, baden het vaak.

•  Take over-the-counter of op recept medicijnen om de symptomen van allergieën te behandelen. Praat met uw arts over decongestiva, die zal helpen om te verlichten van een verstopte neus. Antihistaminica kunnen helpen bij het verminderen van allergische symptomen, waaronder niezen, een verstopte neus en tranende ogen. Oogdruppels kunnen helpen om allergische symptomen zoals tranende en jeukende ogen te verlichten. Nasale steroïden sprays kan verminderen allergische symptomen door het verminderen van de neus zwellen. Deze sprays worden voorgeschreven door uw arts.

•  Behandel indoor of outdoor allergieën door het ontvangen van allergie shots. Allergie shots, ook bekend als immunotherapie, bevatten een kleine hoeveelheid van het allergeen zelf en worden toegediend op een regelmatige basis. Immunotherapie werkt alleen als de stof u allergisch bent voor is geïdentificeerd en is onvermijdelijk. U kan nodig zijn om de injecties over een periode van maanden, jaren of zelfs uw hele leven ontvangen

•  Overweeg het gebruik van een neti pot om uw allergieën te behandelen. Neti potten zijn containers die individuen te vullen met warm water en een zoutoplossing te gieten in hun neus. Volgens Dr James Li van de Mayo Clinic, een aantal liefhebbers beweren dat neti potten beter werken dan over-the-counter geneesmiddelen voor de behandeling van allergieën.