Hoe te Individual Health Insurance Policies voor een zuigeling verkrijgen

Een pasgeboren kind vraagt ​​extra medische hulp tijdens de eerste jaren van het leven, en met het oog op de hoge medische kosten te dekken, moet een zuigeling zorgverzekering worden gekocht. Volgens InsuranceAgents.com, baby ziektekostenverzekering compenseert niet alleen de kosten van de medische zorg, maar zorgt voor een uitstekende zorg en aandacht, geeft ouders vertrouwen op medische zorg voor hun kind na te streven, zonder angst voor de kosten, en zal de gezondheid van het potentieel van een kind te maximaliseren. Drie manieren om de gezondheid van het kind verzekeringen te verkrijgen zijn via de werkgever gesponsorde plannen, particuliere ziektekostenverzekering of staatshulp.

Instructies

Stappen naar een Infant Health Insurance Beleid verkrijgen

•  Onderzoek uw bestaande zorgverzekering. Als u momenteel op een werkgever op basis van groep plan, vragen of u uw kind kunt toevoegen aan het plan. Deze plannen zijn vaak betaalbaar en bieden een uitgebreide dekking.

•  Koop een privé-plan voor uw baby als uw werkgever niet ziektekostenverzekering aan te bieden, of als u al een eigen plan, om te zien of u een nieuw familielid kunt toevoegen. Het is vaak goedkoper om een ​​nieuw beleid te beginnen dan voegt u een nieuw familielid aan een bestaand plan, volgens Individual-Health-Plans.com, dus vergelijken lokaal tarief naar het goedkoopste plan met de meeste dekking te vinden.

•  Krijg hulp via Medicaid of CHIP (Children's Health Insurance Program) als u niet in staat om de ziektekostenverzekering veroorloven in de particuliere markt. Volgens InsureKidsNow.gov, elke staat Medicaid en CHIP programma's variëren, maar over het algemeen, kinderen in gezinnen die te maken tot $ 44.500 per jaar (voor een gezin van vier) in aanmerking komen, en de programma's hebben betrekking op alle basisbehoeften gezondheid van uw kind.

Hints

  • Zorgvuldig overwegen bepaalde beleidsopties van uw kind, en zorg ervoor dat degene die je kiest is zo volledig mogelijk, met inbegrip van de dekking van vaccinaties en goed kind bezoeken. Controleer ook specifieke applicatie-eisen van uw beleid om ervoor te zorgen dat u de regels te volgen en het beleid wordt snel aangenomen.