Hoe te identificeren Spasmen

Meestal zal kort krampen optreden door uitgebreide vermoeidheid of letsel van een spier. Terwijl spasmen pijnlijk kan zijn, worden ze vaak geassocieerd met het gevoel van beklemming op een bepaald gebied, als gevolg van plotselinge samentrekking van de spier. Spierspasmen kan in vrijwel elke spier aan het menselijk lichaam en het is belangrijk om de exacte plaats en oorzaak van de kramp identificeren. Zodra de pijn of benauwdheid is gericht, kan het dan worden geëlimineerd met zachte massage of rust.

Instructies

Hoe te identificeren Spasmen

•  Zoek de bron van je spierspasmen. Bestudeer de menselijke anatomie met het oog op een betere kennis van de spier bron van je kramp krijgen. U moet de exacte locatie van uw spierspasmen lokaliseren om het te behandelen, en dat betekent dat je nodig hebt om het verschil tussen een quadriceps en hamstring begrijpen.

•  Identificeer de oorzaak van uw spierspasmen. Zorg ervoor dat uw spasme daadwerkelijk uitgaat van een spier, en niet uit een hol orgaan of een andere locatie in je lichaam. In de meeste gevallen zult u in staat zijn om deze informatie vast te stellen door gewoon aandacht te besteden aan je lichaam. De pijn geassocieerd met een hol orgaan kramp vaak veel groter dan de pijn geassocieerd met een spierkramp. Organ spasmen zijn bijna slopende en moet behandeld worden met onmiddellijke deskundige medische hulp.

•  uw spierspasmen Behandel dienovereenkomstig. De beste remedie tegen een spier spasme is rust. Als een spier samentrekt snel, het is meestal proberen om je lichaam te vertellen dat het is ofwel beschadigd of vermoeid. Misschien heb je over-werkte de spier op de sportschool of op het werk, of misschien heb je gewoon over-gebruikt de spier op een dagelijkse basis. Voor betere resultaten, gelden zachte massage op de vermoeide spieren als je rust.

•  Stretch voor en na lichamelijke activiteit. Over-werkende gespannen spieren is een belangrijke oorzaak van spiervermoeidheid en zal vaak leiden tot ernstige krampen en / of spierkrampen. Om dergelijke voorvallen te voorkomen, rekken correct voordat je bezighouden met fysieke activiteit. Als u een fysiek stressvolle baan, zeker om te rekken voordat je het huis verlaat voor het werk. Houd je spieren zo lenig als mogelijk tijdens de gehele duur van een lichamelijke activiteit.

•  Raadpleeg een arts als uw spierspasmen aanhouden gedurende meer dan drie dagen.

Hints

  • Goede voeding, die een maximale vochtopname omvat, is essentieel bij het voorkomen van spierspasmen. Houd een dieet dat rijk is aan eiwitten, koolhydraten, gezonde vetten - en altijd hydrateren wanneer u deelneemt aan lichamelijke activiteit voor een langere duur.
  • Terwijl masages een betere methode om constant de behandeling van spierspasmen, is niet altijd noodzakelijk. Zoek uw lokale bibliotheek of het internet voor middelen die detail persoonlijke massage als uw eerste optie.