Hoe te identificeren Russell-Silver Syndroom

Russell-Silver Syndroom een ​​groeistoornis bij baby zowel vóór als na de geboorte. In principe zijn er enkele problemen met de chromosomen die behandelen groei. Ze zijn chromosoom zeven en 11. Russell-Silver Syndroom patiënten volwaardig leven te leiden, maar nooit een hoogte te bereiken van meer dan 4 voet 11 inch voor jongens en 4 voet 7 duim voor meisjes. Als u reden tot bezorgdheid, lees dan verder voor meer informatie over hoe u Russell-Silver Syndroom identificeren leren.

Instructies

•  Kijk of uw baby is gekenmerkt als "niet gedijen." Dit betekent dat uw baby niet genoeg groeit snel genoeg. Uw baby kan een normale grootte van het hoofd hebben waardoor het lijkt te groot, maar in werkelijkheid gewoon de rest van de baby is klein.

•  Kijk om te zien of uw kind een van de volgende medische problemen: slechte eetlust, lage bloedsuikerspiegel en voeding kwesties. Dit zijn klassieke symptomen bij kleine kinderen. Zij lage bloedsuikerspiegel is een gevolg van de slechte eetlust en voeding kwesties. Soms is een G-buis nodig.

•  Controleer uw kind tegen de fysieke kenmerken van een Russell-Silver Syndroom kind. Russell-Silver Syndroom kinderen hebben de neiging om een ​​driehoekig gezicht hebben. Ze hebben ook prominent voorhoofd, smalle kin, een kleine kaak en down-keerde mondhoeken. De kinderen kunnen hebben ongelijke groei van hun lichaamsdelen en een gebogen vijfde vinger. Hun spijsverteringsstelsel ook niet normaal, wat een oorzaak van hun slechte eetlust en geeft problemen kunnen zijn.

•  Controleer voor enige vertraging in de ontwikkeling van uw kind. Niet alle Russell-Silver Syndroom kinderen hebben een vertraagde ontwikkeling of leerstoornissen, maar het is gebruikelijk. Early Intervention kan enorm helpen met deze aandoening. Vroegtijdige interventie is ook belangrijk in het werken met kinderen. Geen enkele leeftijd is om jong te beginnen.

Hints

  • Als u vermoedt dat uw kind heeft Russell-Silver Syndroom raadpleeg dan uw arts meteen. Er zijn een aantal genetische keuringen die gedaan kan worden om uw vermoedens bevestigen.
  • Niet ontnemen je kind van de therapie. Vroegtijdige interventie heeft veel slaagkansen had met baby's die begon met een aantal vertraagde ontwikkeling. Hoe eerder je de behandeling voor uw kind het beter.