Hoe te identificeren Low Vision Patiënten

Low vision betekent dat het zicht van een persoon aanzienlijk wordt verminderd en kan niet volledig worden gecorrigeerd door het dragen van een bril of contactlenzen. Zijn chirurgie en de overige medische behandeling zullen de ogen van de persoon te herstellen naar een normaal zicht. In sommige gevallen worden mensen met ernstige slechtziendheid geclassificeerd als blind. Aangezien verminderd gezichtsvermogen beïnvloeden het dagelijks leven, is het essentieel om de symptomen te herkennen van de toestand zodat een persoon kan worden voorgeschreven passende steun nodig zelfstandig wonen ondersteunen.

Instructies

•  Vraag een patiënt over hoe goed ze ziet bij het ​​dragen van corrigerende lenzen. Zelfs bij het dragen van een bril, kan het zicht in de persoon beter oog niet zo goed zijn als 20/70. Volgens het National Eye Institute, deze vorm van gezichtsverlies komt vaker voor onder de Amerikanen ouder dan 65 jaar.

•  Informeer of een patiënt in staat is om het standaard formaat print in kranten, boeken en tijdschriften lezen. Vraag ook of hij de e-mail kan lezen of zien van de namen en nummers gepubliceerd in telefoongidsen. Als een patiënt aangeeft dat hij grote letters koppen kunt lezen makkelijker, kan groot-print boeken en tijdschriften moet hij.

•  Stel een patiënt als ze de toetsen op de telefoon kan lezen of zien van de nummers op de wijzerplaten van haar fornuis top range en magnetron. Bepaalde problemen low vision oog beïnvloeden centrale visie, waardoor wazig gebieden of blinde vlekken. Groot-knop telefoons en verhoogde markeringen op het bedienings- wijzerplaten van keukenapparatuur bieden individuen hulp bij routinematige dagelijkse activiteiten.

•  Zoek uit of verminderd zicht maakt het moeilijk voor een patiënt om te genieten van recreatieve activiteiten, zoals naaien, televisie kijken of het spelen van kaarten. Zitten dichter bij het televisiescherm Het beeld wordt groter met meer duidelijke details.

•  Informeer of een patiënt vindt het moeilijk om restaurant menu's of de etiketten op medicatie flessen lezen. Verschillende soorten en sterktes van loepen zijn beschikbaar voor mensen die slechtziend zijn met verschillende taken bij te staan.

•  Stel een patiënt als hij bijzonder moeilijk te zien bij weinig licht of als hij in staat is om bekende gezichten te herkennen van over de afstand van een gemiddelde grootte van de kamer. Vision kunnen wazig waardoor het moeilijk is om objecten te identificeren als goed. Personen met een recente geschiedenis van ongelukken en valpartijen kan worden ervaren low vision.

Hints

  • Tijdens een low vision oogonderzoek, zal de oogarts een medische anamnese af te nemen, uit te voeren glaucoom testen, meten gezichtsscherpte, en te beoordelen diepte perceptie en gevoeligheid voor contrast en schittering. Neem contact op met de Amerikaanse Optometric Association op 1-800-365-2219 voor informatie over de locatie van een low vision oogspecialist in uw omgeving.