Hoe te identificeren insectenbeten door Pictures

Hoe te identificeren insectenbeten door Pictures

Als u een jeukende of gezwollen insectenbeet hebt, is de kans groot dat u te popelen om zich te ontdoen van het zo snel mogelijk. Het identificeren van de beet kan helpen bij het vaststellen hoe het te verhelpen, of in ieder geval geeft u een gerust gevoel over de ernst van de beet. Door het gebruik van foto's, of ze nu uit een bug boek of online bron, kunt u gemakkelijk identificeren van een bug beet om ervoor te zorgen dat u de juiste zorg kan nemen en geen directe medische zorg nodig hebben.

Instructies

•  Bekijk de eigenlijke beet zelf, en zien of er een of twee gaten. Als het twee gaten, kunt u zich richten op foto's van spin bijt, omdat deze meestal vertrekken twee kleine gaatjes, terwijl een gat ander soort bug kan aangeven. Spin bijt kan ook laat een gat achter, in plaats van twee, dus je kunt nog steeds te maken hebben met een spin dader zelfs als je alleen een gat aan de beet gebied te zien.

•  Kijk naar de kleur van de huid rond de beet gebied. Het kan bijvoorbeeld zijn rood, wit of paars. Vergelijk het met de foto's van uw boek of online een paar die overeenkomen met de kleur van de huid rond de beet te vinden.

•  Bekijk ook de zwelling van uw beet ook, en het gebruik dat in de hand met de kleur van de omgeving om een beperking van uw resultaten met behulp van de foto's die je hebt geselecteerd. Bijvoorbeeld, kunt u een foto met gelijkaardige kleuren hebben, maar je beet is veel meer opgezwollen, dus kijk naar de foto die zowel de zwelling en verkleuring u heeft.

•  Onderzoek van de bugs die de beten hebben gemaakt in de foto's die je gevonden die overeenstemmen met uw beet. Zoek uit wat de regio's waar zij verblijven en erachter te komen of, afhankelijk van de gebieden die u hebt bezocht, kun je zijn blootgesteld aan een van hen. De kans is groot dat u er een te vinden en dat is waarschijnlijk de boosdoener.

Hints

  • Als je de beet naar beneden om een ​​paar foto's heb versmald en problemen hebben met de afzonderlijke vermelding van welk type fout gemaakt uw gebit, raadpleeg dan uw arts, die niet alleen kan helpen bij de diagnose, maar kan ook helpen u medicatie voor een spoedig herstel.
  • Bescherm jezelf altijd vanuit beten door insectenspray alvorens in te gaan op plaatsen waar je weet dat er een heleboel bug leven.
  • Als je beet snel begint te verspreiden in roodheid, presenteert met intense pijn, pus of rode strepen, onmiddellijk een arts raadplegen.
  • Als u bent gebeten en beginnen te duizelig, misselijk, opgezwollen gevoel of moeite hebben met ademhalen, zoek onmiddellijk medische hulp als u een ernstige allergie voor de beet kan hebben.