Hoe te identificeren humaan papillomavirus vaccin bijwerkingen

Hoe te identificeren humaan papillomavirus vaccin bijwerkingen

Het humaan papillomavirus (HPV) omvatten meer dan 100 verschillende types van het virus dat wratten veroorzaakt. Er zijn bepaalde types van HPV die speciale genitale wratten die kunnen leiden tot baarmoederhalskanker veroorzaken. Er zijn een aantal manieren om het risico van genitale wratten voorkomen. Men kan zich onthouden van seksueel contact, zijn monogaam of krijgen het vaccin. Alle vaccins bijwerkingen, zoals hieronder uiteengezet.

Instructies

•  Kijk voor bijwerkingen die onmiddellijk optreden, gebeurt binnen enkele minuten van de vaccinatie. De directe bijwerkingen zullen optreden als u allergisch bent voor het geneesmiddel en niet het HPV-vaccin zelf zijn. Als je niet kan ademen, hebben een hoge koorts, of voelt niet lekker, neem contact op met uw arts of ga naar de eerste hulp meteen. Deze dingen kunnen levensbedreigend zijn.

•  Bereid je voor om andere bijwerkingen in de volgende dagen na de vaccinatie te zien. U kunt de pijn waar u de opname, jeuk en roodheid en zwelling in het gebied ontvangen voelen. Misschien heeft u een milde tot matige koorts. Deze geringe bijwerkingen moet duren slechts een paar dagen tot een week.

•  Wees ervan bewust dat het vaccin heeft bijwerkingen na de 4-jaar vervaldatum. Het vaccin werkt alleen op vier van de HPV en de huidige Merck vaccin duurt slechts 4 jaar. Onderzoek probeert te bepalen of een booster schot nodig.

Hints

  • Er zijn geen bekende ernstige bijwerkingen Merck vaccinatie. Dit is de enige door de FDA goedgekeurde vaccinatie voor HPV.
  • Andere bedrijven naast Merck zijn ook op zoek naar goedkeuring van de FDA voor het HPV-vaccin en er is hoop dat die vaccins langer zal duren dan Merck 4-jaar potentie.