Hoe te identificeren Bijwerkingen van orale chelatietherapie

Hoe te identificeren Bijwerkingen van orale chelatietherapie

Het doel is chelatie zware metalen zoals lood of kwik uit het lichaam van personen blootgesteld aan giftige metalen, zoals kwik behandelen. Nu verkrijgbaar in de vorm van pillen, is orale chelatietherapie uitgegroeid tot een populaire anti-aging product dat wordt beweerd dat de bloedstroom door verstopte slagaders te verbeteren. Orale chelatietherapie is niet goedgekeurd door de FDA en kan gemakkelijk worden verkregen door middel van producten over de toonbank. Zowel lichte bijwerkingen en ernstige complicaties zijn gemeld orale chelatietherapie.

Instructies

•  Monitor minerale niveaus van de patiënt voor uitputting. Door toepassing van chelatie is strak binden mineralen en verwijderen uit het lichaam hoewel de urine, orale chelatie verwijdert ook mineralen tiekritische voeding uit het lichaam, zoals kalium, zink en calcium. Traditioneel werd intraveneuze chelatie gepaard met gelijktijdige hoge doses nutriënten mineralen.

•  Verwacht de patiënt om overmatig zweten en plassen, een vaak voorkomende bijwerking van orale chelatietherapie ervaren. Hoofdpijn het gevolg van uitdroging als gevolg van chelatietherapie.

•  Kijk voor tromboflebitis, die zwelling en pijn in de aderen. Tromboflebitis kan zeer ernstige vormen aannemen, omdat het een bestaand bloedstolsel om los te maken en vooraf via de bloedbaan kan veroorzaken.

•  Screen de patiënt voor nierschade. Orale chelatietherapie veroorzaakt stress op de nieren, met als gevolg toxiciteit nier. Toxines, moeten worden uitgescheiden door de nieren, en de versnelling van het proces door orale chelatietherapie kan schade aan de nieren veroorzaken.

•  Wees op uw hoede voor eventuele aanvallen. Een van de gevaarlijke gezondheidsrisico's van orale chelatietherapie, bij gebruik buiten het oorspronkelijke doel van ontgifting, is aanvallen. Aanvallen zijn meestal het gevolg van een te grote dosis van een oraal chelatietherapie product.