Hoe te identificeren Abdominale Hechting

Hoe te identificeren Abdominale Hechting

Abdominale adhesies worden meestal veroorzaakt door chirurgie in de buik. Gewoonlijk na operatie, strengen littekenweefsel gevormd op het gebied als onderdeel het genezingsproces. Maar in het geval van patiënten met abdominale adhesies, vezelige banden worden gevormd niet alleen in het ingesneden gebied, maar ook op de oppervlakken die buiten de incisie. Zij zullen ofwel vasthouden aan de muren rond de buik of abnormaal verenigen twee organen die normaal zijn gescheiden. In slechtste geval, abdominale adhesies zich uitstrekken van de voorzijde naar de achterzijde van de buik. Dit veroorzaakt een gedeelte daarvan op omgord rond de darm, die blokkeert de doorgang van voedsel, en veroorzaakt ook een volledige of gedeeltelijke verstopping van de darm (intestinale obstructie). Herstel van dit geval is afhankelijk van de ernst van de obstructie. Een gedeeltelijke blok kan vanzelf genezen binnen 24 uur; maar voor een compleet blok, onmiddellijk een operatie nodig. Dit is zo omdat compleet verklevingen wikkel rond de darm (beknelde darm), en snijdt de normale circulatie, waardoor het te mislukken en uiteindelijk sterven. Dus onmiddellijk een operatie nodig is om het leven van de patiënt te redden. Het duurt enkele maanden of zelfs jaren voor verklevingen aan darmverstopping veroorzaken na de operatie. Maar maak je geen enkel risico te nemen, zodra een van de onderstaande symptomen worden waargenomen. Neem contact op met de arts meteen.

Instructies

Symptomen te helpen identificeren Abdominale Verklevingen

•  Kennisgeving als u periodieke kramp pijn ondervinden op het gebied van de buik. De pijn kan duren van seconden tot enkele minuten en wordt intenser met darmwerking (spijsvertering). Pijn wordt ernstig en verschijnt vaker in ernstige gevallen.

•  Let op als u zich misselijk voelt en wil het grootste deel van de tijd overgeven. Dit kan langer dan een uur. Braken met tussenpozen van het zijn mild voor een korte tijd en dan terug komt krachtig (waarin overgeven wordt krachtiger gedaan).

•  Kijk en zie of je buik wordt opgeblazen of gezwollen en als de buikstreek is mals aan te raken en wordt hij geleidelijk aan opgeblazen. Wanneer ernst vordert, de buik groter wordt en lijkt meer opgezwollen.

•  Probeer uw stoelgang te observeren. Constipatie is een van de belangrijkste symptomen van intestinale obstructie. In dit geval verschijnen ontlasting droog en hard en vereist een aanzienlijke inspanning voor u te verdrijven dan normaal. Ontlasting kan tot stilstand gekomen op de ernstige gevallen.

•  Hoorzitting een scherpe rinkelende geluid van ingewanden over je buik, samen met een toename van gas en krukken van vloeibare consistentie zijn de symptomen van deze aandoening. Dit is een indicatie van een toename gas en diarree. Als de aandoening verergert, de beltoon geluid in de maag verdwijnt.

•  Controleer uw temperatuur om te zien of u koorts hebt. Het kan een laaggradig of een hoogwaardige één, afhankelijk van de ernst van de aandoening ofwel.

•  Kennisgeving als je een droge huid hebt, samen met een droge mond en keel. Deze verschijnen symptomen die dehydratatie aangeeft.

•  Toegenomen gevoelens van dorst met onregelmatige plassen optreden, die het gevolg is van een onevenwichtige systeem ondergeschikt aan de voorwaarde.

•  Voel je hartslag en voortdurend te controleren uw bloeddruk. Verhoogde hartslag met een lage bloeddruk ontstaat meestal bij mensen met een volledige intestinale obstructie.

Hints

  • Als u of uw geliefde onderging onlangs een buikoperatie, en de hierboven genoemde symptomen aanwezig zijn, meld dit dan aan de arts meteen. Early management is een goede manier om de zaak te voorkomen dat nog erger.