Hoe te identificeren 20 Major botten van het lichaam

Volwassenen hebben 206 botten in het lichaam, hoewel slechts 20 van deze botten spelen een belangrijke rol in de structuur van het skelet. Het identificeren van de 20 grote beenderen in het menselijk lichaam kan een uitdagende taak voor iedereen. Helaas is de enige manier om de botten in het menselijk lichaam met succes te identificeren is om hun namen en locaties te onthouden, maar tips en trucs bestaan ​​die kunnen helpen bij het onthouden van de namen van de botten en hun locaties.

Instructies

Hoe te identificeren 20 Major Beenderen van het Menselijk Lichaam

•  Breek de botten van het lichaam in groepen te memoriseren gemakkelijker te maken. Stelde groepen zijn het hoofd, de kerntemperatuur van het lichaam (schouders, romp, heupen en heiligbeen), armen en handen en benen en voeten.

•  Vergeet niet dat er slechts een grote bot in de weg. Dit is de schedel.

•  Leer de belangrijkste beenderen van de kerntemperatuur van het lichaam. Begin met het sleutelbeen. Het sleutelbeen is het sleutelbeen. Een gemakkelijke manier om dit te onthouden is dat zowel sleutelbeen en sleutelbeen beginnen met de letter C. Vervolgens verplaatsen naar het schouderblad. Het schouderblad is de schouder bot. Beiden beginnen met de letter S, hulp bij het memoriseren. De andere botten in dit gedeelte van het lichaam geen trucjes en eenvoudig moeten worden opgeslagen. Het borstbeen is het borstbeen. Het darmbeen is het heupbeen. De ribben maakt de ribbenkast. Het heiligbeen is een groep gefuseerd botten aan de basis van de ruggengraat ligt tussen de iliac toppen, die boven de heupbeenderen zijn.

•  Onthoud de botten die samen de armen en handen. Begin met de bovenkant van de arm nabij de schouder en werken tot aan de vingertoppen. De humerus is het lange been in de bovenarm. Herinneren dat dit is het bot dat doet pijn wanneer het wordt gestoten en wordt ook wel de lachspieren zal herinneren dat het het opperarmbeen een gemakkelijke taak. De radius en de ulna zijn de botten in het onderste gedeelte van de arm. Herinneren dat de radiale pols, dat is de puls in de buurt van de pols, is gelegen nabij de straal maakt het eenvoudig om dit bot onthouden. De handwortelbeentjes zijn de botten van de pols. Metacarpals zijn de botten van de hand. De vingerkootjes zijn de botten van de vingers.

•  Leer de botten die samen de benen en voeten. Begin met de bovenkant van het been bij het bekken en werken naar de tenen. Het dijbeen is de lange bot in het bovenste deel van het been. De patella is de knieschijf. Het is gemakkelijk te onthouden door eraan te herinneren dat de knieschijf lijkt op een plaat. De fibula en tibia zijn te vinden in het onderbeen. De tibia kan worden opgeslagen door herinneren dat de tibia een knobbel, dat het uitsteeksel aan de bovenkant van de tibia. De tarsals zijn in de enkels, de middenvoetsbeentjes zijn in de voeten, en de vingerkootjes zijn de tenen.

•  Gebruik een skelet aan deze beenderen onthouden. Skeletten kunnen vaak worden gevonden in de biologie labo bij hoge scholen en universiteiten. Als alternatief kan een afbeelding van een skelet worden gebruikt om te werken aan het memoriseren en het lokaliseren van de botten.