Hoe te Hunger om gewicht te verliezen Slow

Je nodig hebt om de honger te vertragen om gewicht te verliezen. Mensen in gewicht toenemen, omdat ze verbruiken meer calorieën dan ze gebruiken per dag. Het is alleen mogelijk om gewicht te verliezen en het weg te houden, door het uitoefenen van meer en minder te eten.

Heeft cafeïne of dieet pillen niet innemen. Er zijn een aantal eenvoudige manieren om je honger natuurlijk vertragen. Een veelzijdige benadering is de meest effectieve manier om uw honger te vertragen. Probeer verschillende methoden en zien welke combinatie produceert resultaten van het gewichtsverlies voor u.

Instructies

Hoe te Hunger om gewicht te verliezen Slow

•  Eet een ontbijt dat rijk is aan eiwitten en laag in koolhydraten. Volgens Dr Louis Aronne van NewYork-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center: "Mensen die ontbijten meer succes bij het verliezen van gewicht, omdat het helpt de eetlust en onbedwingbare trek de hele dag door." Probeer roerei of gepocheerde eieren, met behulp van een, of nee, dooiers. Voeg fijngesneden groenten voor extra vezels, vitaminen en smaak. Een bijgerecht van magere kwark of vegetarische worst voegt nog meer eiwit om uw eerste maaltijd van de dag.

•  Eet een gezonde, low-carb snack tussen de maaltijden. Verbruiken een stuk fruit of een knapperige rauwe groente 30 minuten voor het eten van de lunch en het diner. Tijdens het eten, tanken op salade en groenten als eerste. Binnenkrijgt dan het eiwit gedeelte van uw maaltijd, gevolgd door een willekeurig koolhydraten.

•  De Bradley University Nieuwsbrief raadt het drinken van een glas water als je honger hebt. Na het drinken van het glas water, wacht 10 minuten en de drang om te eten zou kunnen passeren. Als u nog nodig hebt om je honger te stillen, kies een gezonde snack die deel uitmaakt van uw dieet plan.

•  Blijf gemotiveerd en gewicht te verliezen. Hang multi-gekleurde notities met woorden van bemoediging rond uw bureau en op de koelkast thuis. Raadpleeg ze wanneer je nodig hebt om de honger te vertragen. Dit zal helpen voorkomen dat te veel eten en het maken van ongezond voedsel selecties. Noteer uw gewicht doel, favoriete gezonde snack opties, redenen waarom u wilt afvallen, en inspirerende citaten verliezen. Als je hunkert naar high-calorie voedsel, lees ze om de honger te vertragen en blijf gemotiveerd om zich te houden aan uw gezonde voeding. Haal diep adem en denk na over wat elke noot betekent voor u en uw doelstellingen van het gewichtsverlies.

Hints

  • Bereid van tevoren snacks.
  • Raadpleeg uw arts voordat u drastisch verminderen van je calorie-inname.