Hoe te Hormoonsubstitutietherapie Quit

Hormoonvervangende therapie kan het risico op hartaanvallen, bloedstolsels, beroertes, borstkanker en dementie verhogen. Sterker nog, het onderzoek door de National Institute of Health is gebleken dat de lange termijn risico's van hormonale substitutietherapie zijn vaak groter dan de voordelen. Vrouwen die op lage doses van hormoontherapie voor een kortere periode van tijd in staat zijn om cold turkey stoppen, met een paar slechte gevolgen. Maar veel artsen raden dat langdurige gebruikers zich langzaam afkicken van oestrogeen tot een plotselinge daling in de hormoonspiegels te vermijden.

Instructies

•  Vraag uw arts over het verlagen van dagelijkse doses van oestrogeen. Normale dosis in het traject van 0.625 mg per dag. Vraag uw arts om het later tot 0,3 mg te verlagen tot 0,4 mg en vervolgens alvorens volledig te stoppen, als je op oestrogeen therapie zijn geweest voor een lange periode van tijd.

•  Neem uw ​​volledige dagelijkse dosis progesteron de hele tijd bent u op uw oestrogeen medicatie. Vraag aparte medicijnen als uw oestrogeen en progesteron worden gecombineerd, zodat u kunt beginnen met het spenen langzaam uit het oestrogeen.

•  Tot uw calcium dosis tot 1.200 mg per dag als u een verhoogd risico op osteoporose. Vraag uw arts over andere voorgeschreven medicijnen met raloxifene of natriumrisedronaat, die helpen om botten te versterken.

•  Probeer zilverkaars in combinatie met vitamine E om combat nachtelijk zweten en vaginale droogte te helpen. Andere supplementen die kunnen helpen zijn teunisbloemolie en dong quai.

•  Verhoog je inname van natuurlijke hele sojaproducten zoals tempeh, sojamelk en tofu, die veilig planten fyto-oestrogenen bevatten.

•  Kleed je in lagen waar mogelijk dus je kan kleding te verwijderen wanneer een opvlieger optreedt. Vermijd warme en kruidig ​​voedsel en probeer kamertemperatuur afkoelen en vochtvrij te houden. Koele drankjes kan helpen reguleren lichaamstemperatuur, en koude douches voor het slapen kan nachtzweten verlichten.

Hints

  • Add-gewicht dragende oefeningen en cardiovasculaire oefeningen, zoals stevig wandelen om te helpen uw botten sterk en gezond.
  • Meest opvliegers zal verdwijnen na een aantal maanden als je voorbij de normale leeftijd voor de menopauze.
  • U kunt tijdelijke haaruitval als bijwerking van het stoppen van hormoontherapie.