Hoe te hoog cholesterolgehalte Fight Met een dieet

Vanwege het snelle karakter van de moderne wereld, velen van ons kiezen voor snelle en eenvoudige voedsel keuzes in plaats van de juiste zijn. Door onze voorkeur voor het snel en eenvoudig, er zijn een aantal dieet onevenwichtigheden die al te vaak. Een cholesterol onbalans leidt tot een hoog cholesterolgehalte is een van de slechtste dieet problemen die u kunt hebben. Gelukkig, door te weten welke voedingsmiddelen te zoeken en die te vermijden, kunt u een hoog cholesterolgehalte te bestrijden met wijzigingen in uw dieet.

Instructies

•  Kies de juiste soort vetten in uw dieet op te nemen. Cholesterol kan worden opgedeeld in twee categorieën: (. Slechte cholesterol) high density lipoproteïnen (goede cholesterol) en een lage dichtheid lipoproteïnen Gebruik koken oliën rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten, die HDL verhogen, zoals koolzaadolie of olijfolie. Kijk naar de voedingswaarde feiten aan voedingsmiddelen die een lage of geen niveaus van verzadigde vetten en transvetzuren hebben te vinden.

•  Eet granen hoog in oplosbare vezels. Oplosbare vezels helpt bij het verlagen en af ​​te voeren slechte cholesterol en het niveau van de goede soort te verhogen. Vervang geraffineerde bloem brood met volkoren brood. Beslissingen voedsel kan het best worden gedaan door de koolhydraat feiten vergelijken de voedingsetiket. Kies haver in de ochtend in plaats van graankorrels en bruine rijst in plaats van witte rijst voor oplosbare vezels.

•  Kies de juiste soorten van eiwitrijk voedsel in uw dieet op te nemen. Eiwit moet komen van lean of niet-vette bronnen. Eet gezonder vlees, het vervangen van vet vlees met gevogelte, kip, prime of mager rundvlees, en been en de lendenen bezuinigingen van varkensvlees. Krijg eiwit van niet-vlees bronnen zoals zwarte bonen en andere peulvruchten.

•  Verwerk heilzame plantaardige voedingsmiddelen in uw dieet. De juiste groenten, fruit en paddenstoelen hebben verschillende heilzame vetten, antioxidanten en andere natuurlijke stoffen die slechte cholesterol te verlagen. Kies donkere, groene bladgroenten zoals spinazie, boerenkool en snijbiet, en eet vier of meer porties per dag. Verwerk hoge antioxidant fruit zoals appels, bosbessen en granaatappel in uw dieet.

•  bronnen van omega-3 vetzuren toevoegen aan uw dieet. Omega-3 vetzuren hebben tal van voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van het verlagen van uw LDL-cholesterolgehalte. Kies natuurlijke bronnen van omega 3 als zalm en walnoten. Overweeg aanvulling jezelf met koudgeperste lijnzaadolie, die zeer hoog in omega-3 vetzuren.

Hints

  • Eet kleinere maaltijden, maar doen dat vaker. Door het eten van de hele dag, zal je geen honger en de verleiding om later uitgeven aan ongezond voedsel.
  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een dieet regime.