Hoe te Hoofdpijn met Food Ontlast

Als u op zoek bent naar een manier om matige tot migraine symptomen te bestrijden, te consumeren voedsel in uw koelkast of voorraadkast om de pijn te verminderen. Of u wilt extra hoofdpijn geneeskunde of het betalen voor "wonder" hoofdpijn behandelingen die niet werken te vermijden, probeer dan het wijzigen van uw dieet aan levensmiddelen bekend als natuurlijke remedies tegen hoofdpijn dienen op te nemen. Experimenteer met verschillende items om de combinaties die je hoofdpijn symptomen stoppen of verminderen van de ernst ervan vinden. Beschouw deze natuurlijke home remedies om hoofdpijn te verlichten met voedsel.

Instructies

•  Lessen hoofdpijn symptomen veroorzaakt door een lage bloedsuikerspiegel door het eten van voedingsmiddelen die het op een stabiel niveau te houden. Hoofdpijn te verlichten met voedsel, zoals zwarte bonen, spinazie, boerenkool, snijbiet, sojabonen en zonnebloempitten die zijn allemaal rijk aan vezels en magnesium te weren van migraine. Het is ook belangrijk op te merken dat overmatige consumptie van cafeïne is gekoppeld aan een tekort aan magnesium, dat kan leiden tot hoofdpijn.

•  toevoegen gember uw dieet wordt ook beschouwd als een van de meest effectieve remedies hoofdpijn omdat het vermindert ontsteking die hoofdpijn veroorzaken. Probeer het maken van een zwakke gemberthee door het schillen en snijden van verse gember in plakjes, en vervolgens het toevoegen van een eetlepel warm water. Als u niet beschikt over verse gember bij de hand, gebruik los of in zakken gemberthee om een ​​kopje te bereiden als een make-shift hoofdpijn geneeskunde.

•  Combat ontsteking die vaak triggers migraine met voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren zijn. Zelfs drie porties van vis zoals zalm, tonijn, garnalen, heilbot of red snapper kan effectief bij de behandeling van hoofdpijn. Voedingsmiddelen, zoals tofu, bloemkool, lijnzaad, walnoten en sojabonen ook toevoegen aan uw dieet voor extra Omega 3 vetzuren.

•  Overweeg meer water te drinken, maar ook, als je het veranderen van uw dieet om migraine symptomen te verlichten. Ga verder dan de typische acht glazen per dag als je vaak last van spanning of cluster hoofdpijn die kan worden veroorzaakt of verergerd door uitdroging.

•  Verlicht hoofdpijn met voedsel door ook het elimineren van items uit je voeding die algemeen bekend zijn bij migraine triggeren. Voedingsmiddelen met additieven zoals natriumnitriet en mononatriumglutamaat (MSG) en alcoholische dranken zoals rode wijn bijvoorbeeld kan hoofdpijn veroorzaken of maken de hoofdpijn symptomen verergeren.