Hoe te Hoeden aan Slachtoffers van Kanker doneren

Chemotherapie is bekend om zijn "de genezing zo slecht als de ziekte." Als u of iemand dicht bij u is gegaan door deze beproeving, weet je dat de haaruitval die vaak gepaard gaat chemo behandelingen alleen bijdraagt ​​aan de beproeving. Een gemakkelijke manier voor u om uw medeleven voor kankerpatiënten te uiten is door het doneren of het maken van hoeden gratis voor mensen die chemotherapie ondergaan om te worden verspreid.

Instructies

•  Ga via uw kasten en alle dozen met oude kleren te lichtvaardig worm hoeden te doneren vinden ---
hoeden nog in goede staat en aantrekkelijk, maar die je niet meer dragen. Vergeet niet kanker heeft geen leeftijdsgrens, dus onder meer van uw kinderen oud hoofddeksels, ook.

•  Maak een hoed om te doneren. Groepen als HeadHuggers.org en ChemoCaps.com bieden patronen voor u om te breien, haken, naaien of een pet voor een kankerpatiënt. Deze patronen houden bijzondere hoofddeksels behoeften rekening patiënten ': een hoed die niet is gemaakt om te zitten op een volle haardos, een cap gemaakt van materialen die niet jeuken tegen een kale schedel, hoofddeksels ontworpen om de achterkant van het hoofd bedekken ook.

•  Zoek een charitatieve organisatie, die zal zich bezighouden met het geven van uw gedoneerde hoed (en) aan kankerpatiënten. Uw lokale ziekenhuis of de American Cancer Society zou hoeden te verzamelen voor dit doel, of in staat zijn om u te wijzen in de richting van een gerenommeerde lokale bureau dat dit werk doet.

•  Krijg alle informatie die u nodig heeft over de manier waarop de hoed uitkerende organisatie wil dat je de hoeden u doneert sturen. Zoek uit of er een speciale verpakking en etikettering verzoeken dat hun werk gemakkelijker te maken.