Hoe te herstellen van een Tong Piercing

Hoe te herstellen van een Tong Piercing

Of je tong piercing is symbolisch of esthetische, het ontstane gat in de tong is een wond. Net als andere wonden, moet u de juiste zorg voor het tot infectie en onnodige pijn tijdens het genezingsproces te voorkomen. Wonden in de mond genezen onder verschillende condities van andere huidwonden. Vocht in de mond en de aanwezigheid van bacteriën is het vooral belangrijk om ijverig in de zorg voor de piercing zijn. Een goede verzorging helpt u te herstellen van een tongpiercing zonder problemen of infectie.

Instructies

•  Leg een paar stukjes gemalen ijs in je mond na het wakker worden. Omdat bloed zwembaden in het hoofd terwijl je liggen, zal de tong een beetje zwellen tijdens de slaap. Laat het gemalen ijs te smelten in je mond om de zwelling te verminderen, maar niet zuigen op het ijsblokje als de zuigende beweging stolsels kan verwijderen in de piercing wond en bloedingen veroorzaken. Drink koud water uit de koelkast gedurende de dag te houden zwelling beneden.

•  Poets je tanden heel voorzichtig met een zachte tandenborstel en tandpasta. Reinig je tanden eerste ding in de ochtend, na het eten en voor het slapen gaan om bacteriën of voedsel deeltjes voorkomen dat de piercing wond.

•  Spoel je mond met antibacterieel mondwater. Gorgelen en spoel het mondwater rond de piercing voor een minuut, minstens drie keer per dag.

•  Veeg de tong ring met steriele saltine oplossing tussen het borstelen en het gebruik van mondwater om het bacterie-vrij te houden.

Hints

  • Een tongpiercing kan een paar weken duren om te genezen. Onderhoud uw nazorg-programma totdat het volledig genezen is.
  • Was altijd uw handen voordat u de zorg voor uw piercing.