Hoe te herstellen Akaline pH Balance

Hoe te herstellen Akaline pH Balance

Het soort voedsel dat je eet heeft een direct effect op de pH-waarde van uw lichaam. De pH-waarden zijn de verhouding van ionen die positief geladen ionen die negatief geladen zijn. Aan de pH-schaal van 0 tot 14, een hogere of meer alkalisch getal is gezonder voor het lichaam. Het dieet nog gevolgd American is er een die de zuurgraad van het lichaam. Om de alkaliteit van uw lichaam te verhogen, voeg meer-alkaline producerende voedingsmiddelen aan uw dieet en zuur-producerende voedingsmiddelen eet met mate.

Instructies

•  Eet bonen en groenten die de alkalische niveaus in het lichaam te verbeteren. Sommige groenten en peulvruchten die dit effect hebben, zijn rauwe spinazie, broccoli, knoflook, selderij, wortelen en lima bonen.

•  Voeg meer groenten aan uw dieet dat alkalische niveaus, zoals gedroogde vijgen, rozijnen, druiven, kiwi's, peren en appelen te doen toenemen.

•  Kies hazelnoten en amandelen als het gaat om noten en zaden, die alkaliteit van het lichaam te verhogen, terwijl het vermijden van pinda's en walnoten. Pinda's en walnoten zowel verhoging van de zuurgraad van het lichaam.

•  Kies voor kruidenthee en citroen water voor dranken en vermijd het drinken van zwarte koffie, bier en andere alcoholische dranken.

•  Knip zuurproducerende groenten en fruit uit uw dieet, zoals ingeblikt fruit en geplukte groenten.

•  Verminder uw consumptie van vlees, zoals rundvlees, varkensvlees, schelpdieren en vis in blik, die al verhogen de zuurgraad van het lichaam.