Hoe te herkennen Noncompaction cardiomyopathie

Noncompaction cardiomyopathie wordt vaak genoemd spongiforme cardiomyopathie. Dit is een zeldzame erfelijke ziekte. In dit specifieke type van cardiomyopathie, is de ontwikkeling van het myocard vertraagd als een baby zich ontwikkelt, meestal gebeuren rond de achtste week na de conceptie. Het is gevonden bij zowel kinderen, ook in de baarmoeder, evenals bij volwassenen.

Instructies

•  Merk het gebrek aan verandering in de myocardiale ontwikkeling, die een gebied van het hart. Bij de meeste kinderen, rond week 8 de myocardiale vezels veranderen van een sponsachtige consistentie steeds compacter. Daarvoor is het aanvaardbaar dat het sponsachtig uiterlijk als het helpt bij de ontwikkeling van het hart, maar na dit punt, kan het een ernstige aandoening worden.

•  Controleer op symptomen van noncompaction cardiomyopathie. Het meest voorkomende symptoom van deze situatie is een slecht pompende hart. Het hart zal niet genoeg bloed te pompen uit het met elke beweging, of het kan niet pomp op de juiste wijze. In beide situaties kan niet werken op het niveau van de lichaamsbehoefte.

•  Monitor voor bijkomende symptomen die soms aanwezig bij personen die lijden aan noncompaction cardiomyopathie zijn. Dit omvat kortademigheid, zwelling in de enkels of andere gebieden van het lichaam, toegenomen vermoeidheid, en beperkt vermogen om fysieke activiteiten verrichten of standaard oefening nemen.

•  Controleer voor symptomen die gebeuren gedurende het hele leven. Sommige mensen met noncompaction cardiomyopathie geen symptomen op ieder moment in hun leven. De meeste zullen symptomen hebben op een bepaald punt, hoewel het niet kan gebeuren verscheidene jaren. Sommige patiënten zullen lijden aan ernstig hartfalen vanaf het begin.

•  weet dat er twee voorwaarden kunt gebeurt vaker dan andere individuen die lijden noncompaction cardiomyopathie. Dit omvat tachyaritmie die een plotselinge hartdood veroorzaken. De andere is de stolling van het bloed dat is gevonden in het hart (van onvermogen van het hart om het uit te pompen.)