Hoe te herkennen gokverslaving Symptomen

Hoe te herkennen gokverslaving Symptomen

Het is een hobby die veel mensen deelnemen aan op een of ander moment. Het kan zelfs je wat extra geld. Echter, kan het gokken ook leiden tot een gewoonte die slecht kunnen zijn voor veel mensen als het uit de hand loopt. Er zijn manieren om te bepalen of iemand een probleem kunnen hebben en kunnen waar nodig hulp te zoeken. Lees verder om meer te leren.

Instructies

•  Kijk voor een verandering in het gedrag van een persoon. Dit kan een teken zijn dat een persoon een gokverslaving zijn. Vaak wanneer een persoon bezig met een gewoonte die is niet erg goed voor hen is geworden, hun andere sociale vaardigheden en relaties vallen buiten de boot.

•  Catch iemand in een leugen. Als dit gebeurt, is het een symptoom van een gokverslaving. Dit heeft geen leugentje om bestwil niet zeggen; wat nog belangrijker is, het heeft te maken met die waarbij hun gedrag in relatie tot geld en het plaatsen van weddenschappen. Als je hebt gevangen iemand op een leugen en u denkt dat er een probleem is, te achterhalen of er meer leugens over geld in het verleden zijn geweest.

•  Controleer of de persoon voorwerpen te verkopen om geld te verdienen. Het is één ding voor een persoon om een ​​garage te verkopen houden of nog wat dingen uit hun handen. Het is een heel andere zaak om te beginnen met de verkoop hordes items om wat extra geld snel te maken. Nogmaals, echt te onderzoeken gedrag en kenmerken als je denkt dat iemand een probleem heeft.

•  Zie als de persoon weet wanneer te stoppen. Dit kan levensstijl van een persoon belemmeren als ze niet kunnen tonen terughoudendheid als het gaat om het gokken. Als iemand niet weg kunnen lopen tot ze elke laatste dubbeltje hebt doorgebracht, of zelfs nadat ze meer dan ze kunnen kauwen hebben afgebeten, dan zou er een zeer ernstig probleem.

•  Kennisgeving als de persoon besteedt veel tijd gokken online of fysiek te gaan naar een plek waar gokken is toegestaan. Als het lijkt iets meer dan eenvoudige recreatie geworden, is het tijd om een ​​tweede blik op de situatie.

•  Luister naar kleine aanwijzingen over een gokprobleem. Als iemand geeft je kleine aanwijzingen over het feit kunnen ze een probleem met gokken hebt, luister. Ze kunnen je iets probeert te vertellen en vragen om hulp op hun eigen manier.

Hints

  • Als u nog andere vragen, is het belangrijk om een ​​professionele of iemand die ervaring heeft met een gokverslaving te zien hoe verder te gaan praten. Dit kan een zeer gevoelig onderwerp zijn en moet subtiel worden behandeld.