Hoe te herkennen Alcoholische cardiomyopathie

Alcoholische cardiomyopathie (AC) is een vorm van gedilateerde cardiomyopathie veroorzaakt door gewone alcoholmisbruik. Overmatig alcoholgebruik verzwakt het hart, die kan dan niet bloed op de juiste pomp. Dit heeft gevolgen voor de bloedstroom naar andere belangrijke organen zoals longen, hersenen, lever, nieren en andere organen gevolg weefselbeschadiging en grote orgaanfalen.

Instructies

Wat te zoeken in AC (Alcoholische cardiomyopathie)

•  Wees je bewust van eventuele ademhalingsmoeilijkheden. Kortademigheid en ademhalingsproblemen, terwijl plat moeten worden aangepakt en onmiddellijk gecontroleerd door uw huisarts. Levering van zuurstof aan vitale organen wordt ernstig belemmerd wanneer de longen worden aangetast.

•  Controleer jezelf voor andere symptomen van zorg, met inbegrip van verlies van eetlust, zwelling van de voeten en enkels, algehele zwelling, vermoeidheid, hartkloppingen, snelle hartslag, verminderde alertheid, hoesten met slijm of schuimige roze stof van type, frequentie 's nachts (een behoefte om te plassen s nachts genoemd nycturie) en verminderde urineproductie (oligurie) overdag kunnen in een patiënt alcoholische cardiomyopathie. Deze gezondheidsproblemen moeten grondig worden onderzocht door een arts en opgevolgd door een consultatie van een specialist.

•  Bel je dokter. of verpleegkundige onmiddellijk te laten weten als je begint om de symptomen te ontwikkelen.

•  Bezoek uw arts als ze aanraden. Een onderzoek kan moeten worden uitgevoerd om uw conditie te evalueren. Tests uitgevoerd door uw zorgverzekeraar kan een volledig lichamelijk, waardoor hij hartruis, gezwollen nek aderen, obesitas, vergrote lever, snel / onregelmatige hartslag, abnormale hart geluiden en abnormale long geluiden kunnen ontdekken. Enkel en / of gezwollen been geeft congestief hartfalen (CHF), een complicatie van AC. Diuretica en elevatie van de benen kan helpen met CHF symptomen.

•  onthouden van alcohol en roken. De uitbreiding van het hart en met vloeistof gevulde kamers en kleppen kan worden gevonden met behulp van een röntgenfoto van de borstkas of CT. Zodra afwijkingen worden gevonden in het hart van de schade is irreversable. Onthouding van alcohol kan een verbetering van de gezondheid van de patiënt te zien; zich te onthouden van roken kan ook het verbeteren van de algehele gezondheid.