Hoe te Hergebruik medische apparatuur

Hoe te Hergebruik medische apparatuur

Medische apparatuur, zoals wandelen apparaten, adaptieve apparatuur voor dressing en baden, bed commodes en rolstoelen zijn duur en vaak alleen nodig voor een korte periode van tijd. Wandelstokken, wandelaars, ziekenhuisbedden en rolstoelen die nog in goede staat na langdurig gebruik vaak eindigen op stortplaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor hergebruik van medische apparatuur om materialen te besparen en de kosten te verlagen.

Instructies

•  Schenk uw apparatuur te worden gegeven aan mensen in ontwikkelingslanden. Contact Worldscopes om stethosopes doneren aan artsen over de hele wereld. Doneren gebruikte rolstoelen te Wielen voor de Wereld, een organisatie die herstelt en transporteert ze naar landen over de hele wereld zijn getroffen door natuurrampen of beperkte middelen. Fysieke en ergotherapeuten vrijwillig hun tijd en diensten aan de ontvangers van de rolstoelen, zorg ervoor dat ze goed zijn gemonteerd en gebruikt.

•  Zoek een gemeenschap organisatie die donaties van medische apparatuur of aankopen gebruikte items neemt opnieuw worden verkocht aan mensen die ze lokaal nodig. Probeer OneSight Regionale Oogzorg aan gebruikte brillen te doneren voor de distributie aan kinderen in nood. In New York, doneren items naar de Southern Tier Independence Center voor hun lening kast, het verstrekken van medische apparatuur voor gebruik op korte termijn aan geen kosten aan personen in nood.

•  Neem contact op lokale zorginstellingen om een donatie te doen. Bieden medische hulpmiddelen die de mobiliteit te verbeteren, zoals rolstoelen en wandelaars; ze kunnen door meerdere patiënten gebruikt worden wanneer schoongemaakt met een ontsmettingsmiddel dat normen die door de Occupational Safety & Health Administration (OSHA) ingesteld ontmoet - meestal een mengsel van bleekwater en water - en gecontroleerd op veiligheid.

Hints

  • Veel items in zorginstellingen zijn aangewezen "een gebruik" veroorzaakt veel afval en hoge kosten. Items zoals chirurgische instrumenten worden weggegooid zodra de verpakking geopend werd, ook als ze niet gebruikt. Met een goede reiniging, sterilisatie en kalibreren van technieken, kunnen medische instrumenten meer dan één keer worden gebruikt zonder zorg van besmetting. Deze praktijk, die is onderzocht aan de John Hopkins University School of Medicine, wordt niet algemeen gebruikt in de Verenigde Staten.