Hoe te Herbal Home Remedies voor Gingivitis tandvleesaandoeningen Bereid

Hoe te Herbal Home Remedies voor Gingivitis tandvleesaandoeningen Bereid

Gingivitis, volgens de Mayo Clinic, is een gemeenschappelijk relatief milde vorm van tandvleesontsteking die ontsteking en bloeden tandvlees veroorzaakt. Dit parodontitis is gemakkelijk over het hoofd omdat het zo mild, maar het moet serieus worden genomen, omdat het kan leiden tot een veel ernstiger parodontitis. (Zie bronnen hieronder). Lees verder om te leren hoe je kruiden voor te bereiden op gingivitis.

Instructies

•  Meng een theelepel elk van kava wortel poeder en mirre gom poeder met een halve theelepel tinctuur van witte eikenschors en vijf druppels etherische olie tot een pasta. Gebruik plakken op dezelfde manier zou men tandpasta gebruiken.

•  Combineer een kopje zuiveringszout met twee eetlepels zeezout en vijf druppels etherische olie, zoals anijs, kaneel, pepermunt, rozemarijn, munt of tea tree. Gebruik als een tandpasta tegen bacteriën veroorzaken gingivitis, maar onthoudt zich van het dagelijks gebruik, omdat baking soda en zout zijn schurende aan het tandglazuur.

•  Neem een kwart kopje witte cosmetische klei en bakpoeder en doe in een kom. Voeg een half kopje plantaardige glycerine, acht druppels elk van tijm en tea tree etherische oliën, twintig druppels tinctuur van mirre, en een achtste kopje fijn gemalen zeezout. Meng goed en bewaar op een koele donkere plaats. Gebruik een antibacteriële tandpasta.

•  Kook tien verse neem bladeren in een liter water gedurende tien minuten. Voeg katoen onzuiverheden absorberen. Gebruik als mondspoeling gingivitis te voorkomen.

•  Meet zes theelepels bakpoeder, vier theelepels glycerine, een derde theelepel zout, en 15 druppels etherische olie (vanille, oranje, groene munt. Of pepermunt). Voor gel consistentie voegen verse aloe vera, voor anti-bacteriële vermogen voeg een druppel neem olie en voor gevoelige tanden toe een druppel kruidnagelolie.