Hoe te helpen Mijn Echtgenoot Stoppen met roken

Als je niet rookt of proberen te stoppen, zult u waarschijnlijk willen manieren om te helpen uw echtgenoot te verlaten als hij een roker te vinden. Op lange termijn roken kan een grote litanie van ernstige gevolgen voor de gezondheid, met inbegrip van kanker, hartaanval, beroerte, bronchitis en emfyseem veroorzaken. In plaats van lezingen uw echtgenoot of haar te vertellen dat ze zullen sterven als ze niet stopt, proberen te zijn bemoedigend en ondersteunend.

Instructies

•  Selecteer een stopdatum. Moedig hem aan om een ​​doel te stellen en kies een streefdatum te stoppen met roken. Als je net zo goed zijn te stoppen, moet u dezelfde stopdatum selecteren.

•  Onderzoek verschillende-stop met roken hulpmiddelen, en presenteren deze opties om uw echtgenoot. Stoppen met roken hulpmiddelen zijn onder andere nicotine kauwgom, nicotinepleisters, hypnose en acupunctuur.

•  Controleer op uw echtgenoot regelmatig tijdens het uit elkaar. Vraag hoe hij voelt en of hij in staat om het te maken door de dag zonder een sigaret is geweest. Blijf positief en laat haar weten hoe trots je bent dat ze het maken van deze poging. Herinner hem eraan om u een oproep wanneer hij voelt de drang om te roken.

•  Houd uw echtgenoot druk tijdens de normale tijden ze normaal rookt. Bijvoorbeeld, als uw echtgenoot houdt meestal een sigaret na het eten, voor te stellen een wandeling plaats. Misschien wilt u sturen duidelijk van partijen en andere sociale uitjes totdat hij is gestopt met roken voor een langere periode.

•  Aanbod beloningen voor het niet roken. Bijvoorbeeld, als uw echtgenoot maakt het door de eerste dag van stoppen zonder het roken helemaal niet, behandelen haar naar het diner op haar favoriete restaurant. Als uw echtgenoot vordert, blijven awards, die net zo eenvoudig als een kaart, favoriete dessert of rugmassage kan zijn bieden.

•  Probeer te houden uw echtgenoot destressed tijdens het moeilijke proces. Wanneer iemand stopt met roken, kan hij prikkelbaar voelen of moeite hebben met slapen. Moedigen ontspannende activiteiten, zoals massage en diepe ademhaling. Komedie kan ook een ontspannende werking; overwegen het huren van een grappige film of het wassen van een komedie op televisie.