Hoe te helpen krampen in de benen

Hoe te helpen krampen in de benen

Krampen in de benen kan een frustrerend probleem dat kan gebeuren op elk moment, maar komen vaak 's nachts wanneer je probeert om rust te zijn. Ze kunnen variëren van mild pijnlijk om ondraaglijke en komen vaker voor op middelbare leeftijd. Het wegwerken van krampen in de benen is moeilijk, dus pro-actief kan een groot voordeel zijn. Er zijn veel ideeën over wat werkt en wat niet; wat werkt voor iemand anders kan niet werken voor u, dus blijf proberen tot je verlichting te vinden.

Hier zijn enkele tips over het wegwerken van krampen in de benen, maar ook het voorkomen ervan.

Instructies

Het voorkomen

•  Bedtime rituelen:

Drink een glas tonic water voor het slapengaan. De kinine in de tonic water kan helpen krampen te voorkomen.

Voor het slapen gaan, drink 1 kopje warm water met 1 eetl. elk van honing en appelazijn gemengd in.

Neem 400 mg ibuprofen met een vol glas water voor het slapengaan.

Draag sokken naar bed. Warme voeten kan het verschil maken.

•  Strek je been spieren vroeg op de dag en opnieuw in de vroege avond.

•  Drink minstens acht 8 oz. glazen water per dag, zoals uitdroging kan spierkramp veroorzaken.

•  Beschouw supplementen: calcium, magnesium, kalium en vitamine B-complex. Krampen kan een teken zijn van bepaalde vitamine, mineraal of elektrolyt tekortkomingen zijn. Neem contact op met uw arts voordat u deze supplementen aan uw dieet.

•  Vertel uw arts over alle medicijnen en vitaminen die u gebruikt; bepaalde medicijnen, zoals diuretica, mineralen en elektrolyten afbreken.

Cures

•  Houd een verwarming pad naast je bed, aangesloten en klaar om te gaan, als je voelt dat je vatbaar voor kramp zijn. Bij het eerste teken van een kramp, toepassen van warmte en massage om de belaste spieren.

Breng een koud kompres op de spier, en vervolgens toe te passen warmte. U kunt dit herhalen totdat de kramp is verdwenen.

Dompel een doek in appelazijn en direct toe te passen op de kramp.

•  Een ayurvedische (alternatieve geneeskunde) remedie is om hard op je bovenlip.

•  Sta op en loop op het aangedane been, stretching it out.

Hints

  • Een shin splint is geen spierkramp; is een letsel aan de voorzijde van het been. Krampen in de benen van invloed op de kuitspieren, voeten of tenen.
  • Voordat u probeert om deze aandoening zelf behandelen, in overleg met uw arts. Als uw kuitspier doet voortdurend pijn, moet u medische hulp te zoeken, omdat het een teken van claudification --- een vasculair probleem, zoals diep veneuze trombose (DVT) zou kunnen zijn. Deze ernstige aandoening vereist medische hulp.