Hoe te Heart Failure Detect

Hartinfarcten en vaatziekten veel Amerikanen. Mannen zijn op een hoger risico voor het contacteren van hart-en vaatziekten dan vrouwen. Begrijpen dat er bepaalde factoren die u kunt nemen om hart-en vaatziekten te voorkomen. Regelmatige lichaamsbeweging regelmatig en goede voeding zijn slechts een paar preventieve maatregelen. Nieuwe ontwikkelingen in de geneeskunde worden momenteel ontwikkeld om een ​​betere, goedkopere, manier om hartfalen op te sporen vrij snel vinden. Terwijl deze worden ontwikkeld, artsen vertrouwen op de andere methoden. Lees verder om meer te leren over hoe de medische professionals detecteren hartfalen.

Instructies

•  Evalueer veranderingen in uw gezondheid en vaardigheden. Als het wordt steeds toenemend moeilijk om een ​​trap te beklimmen of lopen een te genezen, zou dit de eerste tekenen dat het een probleem is. Pijn en kortademigheid is ook een probleem.

•  Evalueer risicofactoren. Dit kan door uw arts en wordt bepaald door een aantal factoren. Hoog-risico-personen worden direct en agressief behandeld, terwijl het intermediair risico patiënten gestaag steeds een punt van zorg voor artsen. Intermediair risico houdt in dat de patiënt beschikt over een 10 tot 20 procent kans op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten in de komende 10 jaar. Factoren die verder gaan in het bepalen hoe hoog is uw risico is onder andere familiale voorgeschiedenis van hartproblemen, geslacht (want mannen zijn op een hoger risico dan vrouwen), leeftijd, roken, hoge bloeddruk, een hoog niveau van slechte cholesterol en diabetes.

3 Aan de eerste evaluatie gedaan. Dit gebeurt ook in de spreekkamer. U wordt gevraagd om uw medische en familiale voorgeschiedenis bieden, geef bloed en hebben een snelle fysieke.

•  Laat regelmatig cholesterol check. Dit is vooral belangrijk voor mannen is hoog of gemiddeld risico.

•  Krijg een calcium CT- of MRI-scan gedaan. Deze technologie is in rap tempo populair wanneer het proberen om te detecteren hart disease.Doctors willen een manier om te controleren op verstoppingen in de kransslagaders. Wat werd gebruikt in het verleden en wordt nog steeds gebruikt, is zeer kostbaar en / of invasieve. CT en MRI scans zijn niet echt effectief als het gaat om de patiënt die een hoog risico.

•  Hebben een stress test gedaan. Deze tests worden uitgevoerd door de patiënt wandelen of joggen op een loopband. De intensiteit is voortdurend toegenomen, terwijl het toezicht op het hart. Deze test hebben veel op het identificeren van mensen die risico, maar had niet veel factoren die zouden moeten maken ze hoog-risico patiënten.

Hints

  • Lipitor is een medicijn dat kan helpen bij het verlagen van slechte cholesterol (LDL).
  • Artsen zijn op zoek naar een manier om de goede cholesterol (HDL) te verhogen.
  • Als er een voorgeschiedenis van hart-en vaatziekten in de familie, spelen veel aandacht om te zorgen voor je lichaam en je hart.