Hoe te Health Insurance zoeken voor mensen onder de 65

Hoe te Health Insurance zoeken voor mensen onder de 65

Beginnend in 2014, de Affordable Care Act vereist dat alle Amerikanen een ziektekostenverzekering te dragen of om een ​​boete te betalen. Als youâ € ™ re jonger dan 65, heeft u verschillende opties voor het kopen van verzekeringen, met inbegrip van uw werkgever, de overheid ziektekostenverzekering marktplaatsen, particuliere verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsmakelaars. Gezinnen met een laag inkomen kunnen worden gedekt onder Medicaid of de Children's Health Insurance Program en volwassenen onder de 26 jaar mogen onder de plannen van hun ouders worden gedekt.

Instructies

•  Begin met je werkgever. Veel bedrijven subsidiëren kosten van verzekering, zodat de taak gebaseerde groep dekking kan de beste optie als youâ € ™ re aanmerking te komen. Als u getrouwd bent, kunt u in aanmerking komen voor dekking via uw spouseâ € ™ s werk. En, als youâ € ™ re 26 of jonger, kan je dekking te verkrijgen onder uw parentsâ € ™ plannen. Merk op dat als je afstand doen van de taak gebaseerde dekking, u niet in aanmerking voor de premie belastingkredieten door de ACA markt.

•  Shop voor verzekering op healthcare.gov. Dit is de portal voor de staat en de federale ziekteverzekering markt, ook wel bekend als uitwisselingen, opgezet door de ACA. Met behulp van de markt, kunt u de dekking online te krijgen, via de telefoon of in persoon. U kunt winkelen voor dekking tijdens open perioden inschrijving of op elk gewenst moment als u speciale bijzondere omstandigheden, zoals trouwen of verliezen van een baan. Als u voldoet aan richtlijnen inkomen, kunt u in aanmerking voor de premie heffingskortingen en out-of-pocket kosten reducties die helpen compensatie van de kosten van de zorg. U kunt ook van toepassing voor Medicaid of CHIP via de markt.

•  Raadpleeg de Plan Finder website aangeboden via healthcare.gov. Ontwikkeld door de federale overheid, kan deze website te helpen bij het vinden en vergelijken particuliere gezondheid plannen beschikbaar buiten de overheid markt.

•  Vergelijk plannen van een online verzekering verkoper dat de gezondheid van de plannen van een aantal verzekeringsmaatschappijen biedt. Nadat u de prijzen en eigenschappen te vergelijken, je meestal kan zich inschrijven met de verzekeringsmaatschappij via de website van de verkoper.

•  Neem contact op met een verzekeringsmaatschappij rechtstreeks aan plannen beschikbaar in uw regio te zien. Veel bedrijven hebben een website waarmee je het vergelijkt met alle plannen die zij aanbieden.

•  Werken met een verzekeringsagent of makelaar om te vergelijken plannen en inschrijven. Agenten werken meestal voor een enkele zorgverzekeraar, terwijl makelaars vertegenwoordigen verschillende bedrijven. Je zal in het algemeen niet meer voor een beleid te betalen van een agent of makelaar, omdat ze worden betaald door de verzekeringsmaatschappijen.

Hints

  • Na bestudering van al uw opties, kies het plan dat het beste voldoet aan uw gezondheidszorg behoeften en budget. Als je jong en algemeen gezond bent, kun je gaan met een plan dat hogere co-betalingen en coinsurance hoeveelheden samen met lagere maandelijkse premie biedt. Als je ouder bent of met aandoeningen die voortdurende zorg nodig hebben, zou je een duurdere beleid liever met een betere dekking.
  • De ACA set nieuwe minimumnormen voor verzekeringen. Om te voldoen, kunnen de verzekeringsmaatschappijen niet ontkennen dekking of rekenen hogere premies als u een reeds bestaande aandoening. Zij kunnen uw dekking niet vallen als je ziek, en ze kunnen een leven beleid limiet op hoeveel ze zullen betalen voor uw zorg niet ingesteld. De meeste verzekeringen plannen moeten preventieve diensten zoals shots en screening tests dekken zonder opladen van een co-betaling of co-assurantie.
  • Bij het beoordelen van plannen, controleren om te zien of uw huidige artsen zijn gedekt. Een goedkopere plan dat vereist dat u aan artsen schakelen misschien niet de besparingen waard. Als u ervoor kiest om over te schakelen, te beginnen op zoek naar een nieuwe huisarts, zodra het nieuwe beleid van kracht is. U wilt preventieve screenings plannen en krijg je nieuwe arts weten voordat u ziek wordt.
  • Als u een individuele verzekering plan te kopen buiten de healthcare.gov markt, zult u niet in aanmerking voor de premie belastingkredieten of lager out-of-pocket kosten op basis van uw inkomen.
  • Als je kunt veroorloven ziektekostenverzekering, maar ervoor kiezen om het niet te kopen, moet u een vergoeding, die elk jaar toeneemt betalen. U kunt voorkomen dat het betalen van de vergoeding als u in aanmerking voor een vrijstelling.
  • Zelfs als je ziektekostenverzekering te kopen, kan je nog steeds een vergoeding betalen als u een plan te kiezen dat niet voldoet aan een aantal door de ACA gestelde eisen.