Hoe te Health Insurance Claims Track

Hoe te Health Insurance Claims Track

Mensen moeten hun verzekeringsclaims na te gaan volgen in rekening worden gebracht van de juiste hoeveelheid, dat de verzekering betaald het vereiste gedeelte van de vordering, en welke verschuldigd zal zijn na alles is geregeld. Wanneer geconfronteerd met een ernstige ziekte met meerdere bezoeken aan zorgverleners, kan het nog moeilijker zijn om je vorderingen te volgen, maar een zorgvuldige systeem en aandacht voor detail kan helpen.

Instructies

•  Maak een tracking-systeem met behulp van een ringband. Het bindmiddel moet een notebook aan data en procedures afgerond op te nemen hebben, een notebook om informatie over geschillen, een map voor rekeningen of medische verklaringen van de ziekenhuizen en artsen, een map voor de gezondheid-verzekering verklaringen op te nemen, en een map voor opgelost rekeningen en claims.

•  Record elk bezoek aan de arts in uw procedures notebook. Voor elk bezoek, noteer de datum, de dokter, en eventuele procedures gedaan. Je zou dit ook opnemen in een spreadsheet op de computer.

•  Lees elke uitspraak van het ziekenhuis of de spreekkamer. Meestal ziekenhuizen zullen sturen een verklaring die samenvat procedures een week of twee na uw bezoek. Dit is geen factuur, maar je moet controleren of wat er gedaan werd nauwkeurig wordt vermeld. Als u niet over een code begrijpt, bellen en vragen over. Als er iets verkeerd was genoteerd, bellen en betwisten de vordering. Neem contact op met uw verzekering agentschap ook. File deze in de map wetsvoorstel en verklaringen.

•  Controleer verklaringen van uw verzekeringsmaatschappij als u ze ontvangt. De meeste verzekeringsmaatschappijen sturen u een verklaring een keer per maand een lijst eventuele claims die ze hebben ontvangen en het bedrag dat u het ziekenhuis of arts zal verschuldigd.

•  Ga door de verklaring en teken de facturen en afschriften die u al hebt ontvangen. Als een aanvraag wordt geweigerd, neemt u contact met uw verzekeringsmaatschappij om uit te vinden waarom en in de claim aanspreken.

•  Betaal uw ziekenhuisrekeningen nadat u de verzekering verklaring hebben ontvangen. Als u betaalt per hoeveelheid, noteer dat je betaald en een lijst van de controle en de datum je betaald. U kunt dit doen in de notebook of je kunt het doen op de verzekering verklaring zelf.

Hints

  • Medische kosten zijn fiscaal aftrekbaar. Bewaar een kopie en een verslag van de rekeningen die u betaald om te gebruiken wanneer u het bestandssysteem van uw belastingen.
  • Als u meer dan één zorgverzekering, moet u een aparte map voor elke verzekeraar hebben, en zeker om zorgvuldig volgen alle verklaringen te zijn dat je een maximale dekking te ontvangen van zowel de verzekeringsmaatschappijen.