Hoe te Hardened Ear Wax Verwijder

Oorsmeer is niet echt een slechte zaak; het doel ervan is om het oor te beschermen tegen vuil en infectie. Earwax bestaat uit huid, zweet, haren, vuil en vloeistof afscheiding van klieren in de gehoorgang. Kinderen hebben de neiging om meer wax dan volwassenen te produceren, maar zowel volwassenen als kinderen kunnen te veel produceren of problemen veroorzaakt door oorsmeer te ontwikkelen. Gelukkig is in de meeste gevallen het verwijderen beïnvloed of verhard oorsmeer is niet moeilijk.

Instructies

•  Verzacht het oorsmeer door er enkele druppels van minerale olie in je oor. (U kunt een pipet of druppelaar voor deze te gebruiken.) Kantel je hoofd zodat je oor is naar het plafond, en zet de minerale olie in je oor. Laat het verblijf in uw oor voor ongeveer vijf minuten, houd dan een schone papieren handdoek of een tissue om je oor, en kantel je hoofd, zodat de olie stroomt weer naar buiten.

•  Draai de verweekte was op dezelfde wijze, met waterstofperoxide in plaats van minerale olie.

•  Herhaal het hele proces tweemaal per dag, gedurende vijf dagen.

•  Spoel het oor met water als je voelt de was heeft genoeg verzacht up. Vul een gloeilamp spuit met warm (niet heet) water, kantel je hoofd boven de gootsteen met uw oor naar beneden en zachtjes spuiten water in. De was moet laten stromen met het water, in de gootsteen. Als alternatief, kunt u laat het water lopen in je oor tijdens het douchen en laat hem weer naar buiten met de verzachte oorsmeer.

Hints

  • U kunt warmen de minerale olie door het plaatsen van de gesloten fles in een kop heet water. Voordat je het in je oor, het testen van de olie op je pols om ervoor te zorgen dat het niet te warm is.
  • Evalueer uw probleem voordat u oorsmeer dat is uitgehard verwijderen. Als een van de volgende situaties voordoet, probeer niet om oorsmeer te verwijderen op uw eigen: je pijn hebt of je kan een trommelvlies zijn gebroken; zie je een ontlading die er niet uitziet als oorsmeer; u onlangs had oor operatie of je oor buizen (kleine cilinders geplaatst in het trommelvlies om lucht in het middenoor); u merkt dat het oor heeft een geur; of als u duizeligheid, gehoorverlies, oorsuizen of extreme jeuk. In elk van deze omstandigheden, bel dan uw huisarts.