Hoe te handelen depressieve mensen

De 19 maart 2009 nummer van Science Daily stelt dat depressieve mensen zijn niet zo "succesvol bij het leren van positieve informatie" als degenen die niet lijden aan een depressie. Ze hebben de neiging om negatieve situaties en ervaringen te herinneren en bekijk het leven door een lens van pijn en onrecht. Omgaan met depressieve mensen kan uitputtend voor degenen die hebben een ander perspectief en, als zodanig, een andere werkelijkheid. Echter, door te leren hoe om te gaan met depressieve mensen effectief, kunt u ook deelnemen aan hun genezingsproces, terwijl het tanken van uw vermogen om verschillende persoonlijkheidstypen die je tegenkomt te beheren.

Instructies

•  Ontwikkel uzelf. Lees informatie over de Nationale Alliantie op Mental Illness website. Hoe meer kennis je over deze slopende ziekte, hoe beter voorbereid je zal zijn in het omgaan met de depressieve mensen die je tegenkomt.

•  Accepteer dat depressie een ziekte is met geen quick fixes. Depressieve mensen niet zomaar "van me afzetten." Of de depressie wordt veroorzaakt door een chemische onbalans, een hersenletsel of een verkeerde perspectieven, het kost tijd - soms jaren - voor hen om heelheid te vinden.

•  Probeer niet te "redden" depressieve mensen. Je kunt niet. U kunt ze helpen, maar het is niet jouw verantwoordelijkheid om hun heil te zijn. U kunt een natuurlijke neiging om mensen die pijn lijden te redden hebben. Coming out van depressie is een proces dat geduld nodig is. Gewoon een vriend tijdens hun reis is de belangrijkste rol die je kunt spelen.

•  Do not "schrijven ze af." Niemand geniet van het gezelschap van "party poopers." Helaas kan depressieve mensen niet eens beseffen wat hun houding brengt aan de tabel. Als je kunt accepteren dat depressieve mensen leven met hun ziekte en zijn niet gelukkiger dan u over hun emotionele toestand, dan zult u een gemakkelijkere tijd omgaan jezelf.

•  Wees eerlijk. Het is oneerlijk om u en het is oneerlijk tegenover de mensen die met een depressie voor u om rok rond kwesties, liegen over je verwachtingen of excuus slecht gedrag. Terwijl je nodig hebt om tact en een extra dosis geduld te gebruiken bij het omgaan met depressieve mensen, je moet nog steeds gezonde relaties en een positieve omgeving te behouden. Dit is alleen mogelijk door het behoud van de integriteit en eerlijkheid in je relaties.

•  Stimuleer mensen die depressief zijn om professionele hulp te zoeken. Dit kan de beste manier om ze te hanteren. Wees niet bang om tactvol te snijden dit onderwerp.