Hoe te Gums reinigen

Het is belangrijk om het tandvlees dagelijks om je tanden sterk te houden reinigen. Gum ziekte kan zich sneller ontwikkelen en kon ertoe leiden dat u uw tanden te verliezen. Tandenpoetsen correct is belangrijk, maar je moet ook het tandvlees schoon te behoren door de volgende stappen.

Instructies

•  Reinig uw tandvlees ten minste eenmaal per dag, bij voorkeur voor het slapen gaan. Gebruik tandzijde om tandplak en vuil te verwijderen onder het tandvlees en tussen de tanden.

•  Schuif floss heen en weer tussen de tanden zachtjes, nooit forceren. Beweeg de floss tot naast de tand zo ver mogelijk gaat. Wrijf de zijkant van de tand naar buiten met de floss om tandplak te verwijderen.

•  Gebruik een monddouche als flossen is moeilijk voor je. Het is meestal eenvoudiger en heeft een betere baan, omdat het eigenlijk kan spuiten water in elke zak die je hebt, spoelen ze uit.

•  uw mond spoelen met een antibacteriële of antiseptische mondwater na het poetsen, flossen of irrigatie. Mondspoelingen zijn zeer geschikt voor het doden van bacteriën op je tandvlees en het vertragen van de groei van tandvleesaandoeningen.

•  Eet voedingsmiddelen die zijn laag in zetmeel of suiker aan zuurvormende verval af te houden van uw tanden en tandvlees. Het eten van gezonde voeding beschermt niet alleen je tanden van verval aan de buitenkant, maar maakt je tanden, botten en tandvlees sterker aan de binnenkant.

•  Bezoek uw tandarts twee keer per jaar te hebben van uw tanden en tandvlees gecontroleerd. Uw tandarts kan ter plaatse de vroege tekenen van tandvleesaandoeningen die je niet kunt zien. Hij kan speciale reiniging of behandelingen aanbevelen als de tandvleesontsteking te ver is gevorderd.