Hoe te Gum Van kunstgebitten Verwijder

Prothesen zijn kunsttanden die microscopische gaten in hen dat voedsel en bacteriën kunnen verzamelen hebben. Kunstgebit hebben een lange weg door de jaren heen met nieuwe materialen en technologieën die sterk hebben verbeterd de natuurlijke look en feel van kunsttanden. Helaas, een kunstgebit, dat plakkerige kauwgom kan kauwen zonder dat een probleem moet nog worden uitgevonden. Als je de fout om kauwgom op uw kunstgebit kan worden verwijderd heb gemaakt, maar het zal een goede hoeveelheid geduld van uw kant ze schoon te krijgen.

Instructies

•  Verwijder het kunstgebit uit uw mond, waardoor ze een snelle spoelen onder de gootsteen om eventuele etensresten te verwijderen. Take off zoveel mogelijk van de overtollige gom als je kunt met de hand.

•  Verwarm een mengsel van 1/2 kopje witte gedistilleerde azijn en 1/2 kopje water tot bijna kokend; laat zitten voor vijf minuten. Doop een tandenborstel in de azijn en wrijf het getroffen gebied van de prothesen. Gebruik een zachte doek om het overtollige gom uit de tandenborstel te verwijderen en herhaal, het verwijderen van zoveel mogelijk van de gom mogelijk.

•  Breng frituurolie met de hand om het oppervlak waar elke kauwgom blijft, het toepassen van royaal en wrijven in een cirkelvormige beweging.

•  Gebruik een zachte doek om de resterende tandvlees los door wrijven de tanden van het kunstgebit in een top-to-bottom beweging. Blijf de olie te werken in de hand en verwijder de overtollige met de doek, totdat er niets van overblijft. Draai het doek regelmatig naar schone ruimten tijdens het werken uit het tandvlees.

•  Scrub kunstgebit met een schone tandenborstel en je gewone prothese schoner om de olie volledig te verwijderen. Herhalen. Geniet kunstgebit in een 50 procent oplossing van azijn en water 's nachts om te helpen de groei van bacteriën te remmen.

Hints

  • Niet kunstgebit te bevriezen; Dit zou kunnen leiden tot chippen of kraken.
  • Gebruik nooit agressieve producten zoals bleekmiddelen of schuurmiddelen op uw kunstgebit, kan dit leiden tot krassen en bleken van het roze gedeelte van de prothesen.