Hoe te Gum Get Out van Braces

De meeste orthodontisten adviseren hun patiënten niet om kauwgom te kauwen terwijl hun beugels zijn nog steeds op. Dit komt door het hoge suikergehalte van gom, die gemakkelijk kan leiden tot gaatjes. Gum kan ook gemakkelijk te vangen op draden en haken, en als links ongereinigde kan leiden tot de vorming van tandplak. Een andere mogelijkheid is dat de beugel of draad van beugel moet worden vervangen door een orthodontist, wat duur en tijdrovend zijn voor u.

Instructies

Reinigen van Gum Van Bretels

•  Poets je tanden, zodra je je realiseert dat er kauwgom in je bretels. Hierdoor zal overtollige gom en, terwijl het zal niet al het tandvlees eruit te komen, krijgt een goede meerderheid te verdwijnen.

•  Floss om los te komen gom die wordt betrapt op de draad van uw bretels. Gebruik een tandheelkundige threader om de floss diep tussen uw tanden en naast de beugel te krijgen. Dental threaders zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en van uw orthodontist.

•  Neem voorzichtig op de beugel met een tandenstoker, los te draaien zoveel resterende gom mogelijk. Wees zeer voorzichtig de beugel zich niet los te maken.

•  Bezoek uw orthodontist als je alles hebt geprobeerd, maar nog steeds kauwgom in je bretels. Hij kan de beugel en draden voor u schoonmaken en vervang ze indien nodig.