Hoe te Groenten gebruik te behandelen Roos

Hoe te Groenten gebruik te behandelen Roos

Roos is een hardnekkige en irriterende hoofdhuid probleem dat zeer moeilijk te genezen omdat het kan worden veroorzaakt door vele verschillende dingen. Sommige mensen geloven dat het wordt veroorzaakt door stress, anderen vinden dat simpelweg het veranderen van shampoo zal het lukken. Anderen proberen behandeling na behandeling zonder succes helemaal. Als u medische uitgeprocedeerde voor uw jeukende, schilferige hoofdhuid, overweeg dan te proberen een aantal getest huismiddeltjes plaats. Toepassing plantaardige infusies direct naar scalp is aangetoond verlichten en volledig roos soms elimineren.

Instructies

Hoe te Groenten gebruik te behandelen Roos

•  Snijd de bieten en wortelen. Dit zal ze gemakkelijker aan de kook en zal ook meer voedingsstoffen in het water zetten.

•  Kook de bieten en wortelen. Zodra het water kook is gekomen, dump de bieten en wortelen in de pan en dek deze af. U kunt de warmte enigszins te verminderen. Kook de groenten gedurende tenminste 20 minuten.

•  Zeef de groenten. Je kunt ze eten of gooi ze weg. Vang het water in de plastic container.

•  Masseer het vruchtwater in je hoofdhuid net voor het slapen gaan. Gebruik maken van de toppen van je vingers om het water te werken in je hoofdhuid. Je moet laat je haar drogen 's nachts met de groente water er nog in.

•  Douche zoals gewoonlijk. Dit zal spoel de groente water en laat je haar zijdezacht en glanzend als minder vol vlokken.

Hints

  • Sommige diëtisten zijn van mening dat een tijdelijke all-fruit dieet roos kan elimineren. Raadpleeg een arts voordat u begint met dit, zodat je niet ondervoed raken.
  • Wrijven het afgesneden uiteinde van een rauwe wortel op de schilferige plekken van je hoofdhuid wordt beweerd dat een aantal positieve resultaten te hebben, maar er zijn geen klinische studies beschikbaar.
  • Als uw roos verergert, verspreidt of wordt knapperig of bloederige, raadpleeg dan een dermatoloog onmiddellijk.