Hoe te gorgelen met Karo siroop, Baking Soda en Zout

Hoe te gorgelen met Karo siroop, Baking Soda en Zout

Baking soda, zout en lichte glucosestroop: drie goedkoop en gemakkelijk te vinden ingrediënten geïrriteerde mond en neus weefsels te verlichten. Zangers en acteurs maken een mix van deze ingrediënten met warm water als een preperformance gorgelen om de stembanden te hydrateren. Het gorgelen mix kan aandoeningen zoals een pijnlijke en gezwollen keel, heesheid, pijn na bestraling om uw hoofd en nek, een droge mond en sinus-infectie te verlichten. Volgens de Nashville oor, neus en keel Clinic, kan een oplossing van deze mix in warm water ook gebruikt worden om de sinus na nasale chirurgie irrigeren.

Instructies

•  Breng het water aan de kook en laat 10 minuten. Dek af en laat het afkoelen tot warm. Bij de behandeling van geïrriteerde, mogelijk besmet zijn mond en neus weefsels, gebruik gezuiverd water.

•  Meng het zout, bakpoeder, glucosestroop en water. Zout vermindert de zwelling. Volgens de American Association slaapapneu, zeezout heeft mineralen die anti-inflammatoire werking kunnen versterken. Bicarbonaat vermindert de lichte zuurgraad van water, waardoor de pH van de oplossing in een serie vergelijkbaar met het lichaam. Karo, of andere lichte glucosestroop, helpt weefsels vocht vasthoudt.

•  Gargle 1/2 kopje van het mengsel om de twee tot drie uur meer dan een week, of totdat de irritatie verdwijnt. Slik het niet. Gewoon gorgelen zachtjes en spuug het uit.

•  Niet eten of drinken gedurende 20 minuten na het gorgelen.