Hoe te Gluten Intolerantie Symptomen Spot

Glutenintolerantie symptomen variëren van persoon tot persoon, maar zijn consistent genoeg dat je moet in staat zijn vrij zeker van glutenintolerantie te zijn, zelfs zonder de hulp van een arts. Toch zal een arts de diagnose te bevestigen en het waarschijnlijke cheque voor coeliakie. Volg deze stappen om te bepalen of u intolerantie symptomen zijn gluten en verkennen behandeling opties.

Instructies

•  Kijk voor reacties onmiddellijk na het eten van voedingsmiddelen die met granen.

Tarwe, rogge, gerst, haver en andere granen zullen vaak het eiwit gluten tenzij het is gekenmerkt glutenvrij. Dan ook de eventuele lichamelijke reacties na het eten van een hoge graan eten. Veel slachtoffers glutenintolerantie melden maag en buikpijn, extreme gas en diarree na het eten van graan gebaseerde voeding.

•  Ga naar een glutenvrij dieet om te zien of het elimineert de symptomen.

Het starten van een glutenvrij dieet is een uitdaging. Echter, als je intolerantie voor gluten je zal moeten wennen aan het idee. Als je dat niet doet, dan zal het zijn onlangs een tijdelijk experiment. Gebruik maken van alternatieve meelsoorten uit producten zoals rijst, soja, tapioca meel, aardappelzetmeel, boekweit of sorghum.

•  Lees elke label tijdens uw korte gluten snel te zijn dat het niet verborgen gluten bevatten.

Veel bewerkte voedingsmiddelen zal gluten in de vorm van andere vermelde ingrediënten zoals gemodificeerd zetmeel, plantaardig zetmeel, miso, maltose, gliadine, natuurlijk aroma, kamut Duram meel, maltodextrine, moutazijn, moutmelk, plantaardige gom en dextrimaltose. Ook vooral op voor wei-eiwit.

•  Houd een dagboek voedsel tijdens je gluten snel.

Glutenintolerantie symptomen moeten verdwijnen. Als u merkt dat de symptomen terug te voeren wat je eerder gegeten, neem niet van het in uw voedsel dagboek. Dan onderzoeken om te zien of er iets moest gluten in. Restaurants mogen alleen in deze tijd wanneer hij heeft gekend hebben glutenvrije levensmiddelen worden bezocht.

•  Zie uw arts voor een volledige diagnose.

Indien na deze maatregelen lijkt het waarschijnlijk dat u intolerantie heeft voor gluten, een afspraak met uw arts. U zult waarschijnlijk worden getest op coeliakie, maar moet je in staat om je vermoedens bevestigd of ontkracht.

Zie onderstaande tips voor meer informatie over gluten intolerantie symptomen.

Hints

  • Kijk voor reacties van het immuunsysteem in verband met het voedsel dat je eet om uit te zoeken of u hebt Coeliakie.
  • Sauzen en marinades bevatten meestal tarwe, tenzij anders aangeduid.
  • Veel alcoholische dranken bevatten gluten in hen ook.
  • Er zijn thuis testkits voor gluten allergie, dat een vingerprik te betrekken. Dit zijn geen definitieve echter.
  • Zie de artikelen hierboven voor meer informatie over gluten intolerantie en andere informatie over de gezondheid.