Hoe te Gist Allergieën Cure

De meeste mensen hebben genoeg gezonde bacteriën in hun lichaam om gist groei onder controle te houden. Wanneer onevenwichtigheden voordoen, gist kan groeien en allergieën en infecties. Gist allergieën worden meestal veroorzaakt door het consumeren van producten die gist bevatten, zoals bier, brood, kaas, champignons, azijn en wijn. Ze kunnen ook worden veroorzaakt door een infectie zoals candidiasis (ook wel spruw).

Instructies

•  Bepaal wat de oorzaak van uw allergie. Als het wordt veroorzaakt door de consumptie van producten die gist bevatten, een eliminatie dieet noodzakelijk. Om uit te vinden als het wordt veroorzaakt door voedsel, aandacht te besteden aan hoe je je voelt na het nuttigen van gewone voedingsmiddelen die gist bevatten, zoals brood, taart, bier of wijn. Als je ervaart een hoofdpijn, zere keel, of zich ongewoon moe of verstopping binnen een paar uur van de consumptie van een van deze items, een gist allergie is het meest waarschijnlijk de oorzaak.

•  Als de allergie wordt veroorzaakt door een gist overgroei of infectie, moet u de infectie te behandelen. Begin met het elimineren van suiker en geraffineerde koolhydraten uit je dieet. Deze voeden de infectie, waardoor het moeilijker te behandelen. Eet biologisch, ongezoete yoghurt om het lichaam te voorzien van gezonde flora die u zullen helpen tegen hoge gist niveaus. Topicale over-the-counter schimmeldodende behandelingen kunnen worden gebruikt om symptomen te verlichten. Indien nodig, kan een arts ook een antischimmelmiddel voorschrijven, zoals itraconazol of fluconazol te helpen bij de behandeling van schimmelinfecties.

•  Zodra de infectie wordt behandeld, te herzien uw dieet. Elimineer alle gefermenteerde producten, zoals bier en wijn, maar ook voedingsmiddelen die rijsmiddelen, zoals brood en gebak bevatten. Ook beperk uw inname van fruit en geraffineerde koolhydraten, die een geschikte omgeving voor de gist te floreren. Tot slot, het verhogen van uw inname van verse groenten en peulvruchten.

•  Houd je lichaam schoon en vochtvrij. Gebruik een föhn op de gebieden van uw lichaam, zoals de oksels en de eventuele vouwen of kreukels die kunnen val vochtigheid. Ook gebruik maken van een deodorant talkpoeder om delen van het lichaam die gevoelig zijn voor vocht droog zijn te houden. Kiezen voor katoenen kleding en onderkleding die laat de huid ademen. Vermijd ook synthetische stoffen en strakke kleding. Dit kan helpen voorkomen dat toekomstige gist allergieën en infecties.

•  Praat met uw arts als u doorgaat met het ervaren terugkerende gist allergie, of als een gist allergie zal niet verdwijnen na een week. Een gist allergie die onbehandeld blijft kan evolueren en sepsis, wat een ernstige bacteriële infectie van het bloed.