Hoe te Gin Soaked Rozijnen Zorg

Hoe te Gin Soaked Rozijnen Zorg

Gin geweekte rozijnen zijn een oude tijd folk remedie om artritis pijn te verlichten. Theresa Kerry, de vrouw van presidentskandidaat John Kerry, kwam onder vuur op de campagne in 2004, toen ze de jenever geweekte rozijnen 'zeer effectief' als een remedie voor artritis.

Dus, jenever geweekte rozijnen? Hoe erg kunnen ze ?! Zelfs als ze niet helpen, zul je veel plezier knabbelen 9 (precies 9) op een moment te hebben.

Instructies

•  Koop een doos van gouden rozijnen

Voor een aantal redenen (en niemand kan echt komen met de exacte reden), gouden rozijnen zijn de enige rozijnen die werken voor de gin gedrenkte rozijnen artritis remedie. Ga figuur. Hoe dan ook, de aankoop van een doos van gouden rozijnen - ze zou kunnen noemen 'witte rozijnen', afhankelijk van waar je woont.

•  Leeg de gouden rozijnen in een ondiepe kom en dek af met jenever

Om jenever geweekte rozijnen te maken, nou ja, leeg de doos van rozijnen in een ondiepe kom en dek af met jenever - ze gewoon nauwelijks te dekken. Opmerking: Ik beveel het gebruik van een goede, vlotte merk jenever als ze net zo goed smaken goed ...

Laat de witte rozijnen om te genieten en niet storen voor 11-14 dagen tot de jenever is verdampt. Zodra de jenever wordt verdampt, ze zijn klaar om te eten!

•  Eet 9 jenever geweekte rozijnen (precies 9 ...) per dag

Ik persoonlijk hou deze kleine dingen dus meer dan 9 worden opgeslokt in een tijd. Ik kan niet zweer je dat ze verlichten mijn lichte artritis pijn, maar ik kan u garanderen dat ze maken me gelukkiger! Of het nu een placebo-effect of niet, heb ik niet echt schelen - die je misschien ook niet ....

Hints

  • Als je op medicijnen, niet eten gin gewelde rozijnen, tenzij u met uw arts.
  • Als u een herstellende alcoholist, niet eten gin gewelde rozijnen!