Hoe te Gezonde Tanden Maintain

Hoe te Gezonde Tanden Maintain

U kauwen met uw tanden. Ze kunnen een fashion statement zijn, geven je een fantastische glimlach en ze zijn een deel van wat je ... je. Het lezen van dit artikel zal je leren hoe je een gezond gebit te behouden.

Instructies

•  Poets en flos je tanden 2 tot 3 keer per dag. Tandenpoetsen elke dag kan meer dan alleen verfrissen uw adem doen, het kan ook het behoud van gezonde tanden. Fossing uw tanden kunnen deeltjes die niet bereikbaar is met een tandenborstel zijn te krijgen. Niet je tanden poetsen kan leiden tot een scala aan tandheelkundige gezondheidsproblemen zoals tandbederf, tandvleesontsteking, tandplak en tandsteen, en zelfs verlies van tanden. Het is aanbevolen dat je je tanden poetst met tandpasta, dat is goedgekeurd door de American Dental Association.

•  geen sigaretten te roken. Het roken van sigaretten kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten en longkanker. Wist u dat roken ook schade kan toebrengen aan uw tanden? Als je rookt, stoppen.

•  Bezoek uw tandarts routinematig. Soms poetsen is niet genoeg. Na verloop van tijd tandsteen opbouwt op je tanden en ze moeten worden schoongemaakt. Tijdens een routine tandheelkundige bezoek, zal uw tandarts uw tanden schoon te maken, behandel ze met fluoride, nemen x-stralen en praat met u over uw huidige tandheelkundige gezondheid. Het is aanbevolen dat u uw tandarts een- tot tweemaal per jaar. Uw tandarts kan meer bezoeken, afhankelijk van de gezondheid van uw tanden te vragen.

Hints

  • Niet handhaven van een goede tand gezondheid kan leiden tot gaatjes en verlies van tanden.