Hoe te gespannen oorlellen Reparatie

Hoe te gespannen oorlellen Reparatie

Oorlellen kan bewust of onbewust worden opgerekt. Als een mode-en culturele praktijk is gedaan voor duizenden jaren. Dragen zware oorringen gedurende een lange periode of met grote spoorbreedte oorbellen die geleidelijk uitbreiden de gaten tot ze groot zijn twee voorkomende oorzaken. Oorlellen kunnen worden gerepareerd en keerde terug naar hun natuurlijke staat. In sommige extreme gevallen een operatie nodig, maar uitgerekte oorlellen kan algemeen worden gerepareerd met minder drastische maatregelen. Geleidelijke krimp zal uiteraard beginnen zodra het gebruik van meters of zware oorbellen tot staking. Dit is vaak afhankelijk van de leeftijd van de persoon en hoe lang de kwab is uitgerekt.

Instructies

Niet-chirurgische methoden

•  Voorkom verdere schade en genezing van uitgerekte oorlellen aan te moedigen door het niet dragen van oorbellen voor drie tot vier maanden. In minder ernstige gevallen moet de oorlel beginnen te krimpen en gaan terug naar normaal.

•  Verwijder oorbellen als je het aan- en uitkleden en als je slaapt om te voorkomen dat ze gepakt op kleding of beddengoed en verder oprekken van de oorlel.

•  Doe het niet dragen van grote-gauge oorbellen. Bij kleinere gauge oorring gaten, zal het oorweefsel weer normaal krimpen wanneer meters verwijderd. Dikkere gaten moeten echter kunnen operatief worden gerepareerd om permanente misvorming te voorkomen.

Chirurgische ingreep

•  In geval van extreme stretching spreken met een plastisch chirurg over uw wens om kleine oor reparatie chirurgie (kijk in het telefoonboek onder 'plastisch chirurgen "of doe een online zoeken). Repareren oorlellen vereist slechts een kleine ingreep die meestal duurt slechts een paar minuten en zal de arts plaatselijke verdoving te gebruiken. De procedure zal betrekken snijden van de oorlel en dan naaien het weer in elkaar.

•  Houd uw oorlellen schoon na de operatie en was een paar keer per dag om infectie te voorkomen. De gaten op dit moment gesloten.

•  Breng antibiotische crème om uw oorlellen te helpen infectie te voorkomen en te versnellen het genezingsproces.

Hints

  • Raadpleeg uw plastisch chirurg eerst als u besluit dat u wilt krijgen uw oren doorboord na je operatie hebt gehad.
  • Het is belangrijk om je oren doorboord door een professioneel gebruik van de juiste technieken en apparatuur. In sommige gevallen, kan de chirurg een tijdelijke ring te heropenen het gat voor u invoegt. Deze ring wordt na ongeveer twee weken verwijderd.
  • Pijnmedicatie algemeen niet noodzakelijk na de operatie. Hechtingen worden vaak verwijderd in ongeveer een week.
  • Slijtage alleen lichtgewicht armbanden in de toekomst te voorkomen opnieuw uitrekken van de oorlellen.