Hoe te genezen vericose Veins

Spataderen zijn vergrote aderen die vaak steken door het huidoppervlak. Ze verschijnen als blauw, paars, roze of rood van kleur. Hoewel ze technisch overal op het lichaam waar aderen aanwezig zijn kunnen voorkomen, spataderen meest voor in de onderbenen. Zij kan gebeuren om verschillende redenen, van zwangerschap tot het verouderingsproces. Gelukkig zijn er vele behandelingsmethoden beschikbaar om de verschijning van varikeuze aders te verbeteren.

Instructies

•  Verbeter uw voeten. Omdat je op je voeten voor het grootste deel van de dag, het bloed de neiging om naar beneden stromen in je onderbenen. Door het verhogen van je voeten, moedigen u cirkelvormige bloedstroom. Dit helpt om uw spataderen te verbeteren.

•  Oefening. Cardiovasculaire oefening verbetert de doorbloeding, waardoor je spataderen verbeteren. Stevig wandelen, joggen, zwemmen of fietsen kan al een aanzienlijke verbetering van uw spataderen. Doel voor 20 tot 30 minuten van de oefening ten minste drie keer per week.

•  Draag steunkousen. Ook bekend als steunkousen, steunkousen houdt uw spataderen in de richting van je lichaam. Ze helpen ook in omloop, waardoor uw spataderen op de lange termijn te verbeteren. Lichtgewicht steunkousen zijn beschikbaar voor kleine spataderen terwijl meer zware kousen zijn geschikt voor meer ernstige gevallen.

•  Stretch regelmatig. Draai je enkels in een cirkelvormige beweging. Flex en wijzen je voeten. Buigen aan de heupen en bereik je vingers in de richting van je tenen. Regelmatige stretching verhoogt de bloedstroom en voorkomt dat het bloed uit de samenvoeging in je aderen.

•  Kies comfortabele schoenen. Hoge hakken zet extra stress op je onderbenen, verergeren spataderen. Kies voor platte, ondersteunende schoenen zoals atletische stabiliteit schoenen.

•  Overweeg laserbehandeling. Laser therapie wordt regelmatig gebruikt om spataderen te behandelen. Licht van de laser krimpt de wanden van je aderen. Het stimuleert ook de omliggende aders om het vergrote aderen ondersteunen. Met herhaalde behandelingen, zal uw spataderen zijn beduidend minder opvallend.

•  Praat met uw arts over sclerotherapie. Een arts zal injecteren in uw spataderen, waardoor ze krimpen in omvang. Na sclerotherapie, zal je nodig hebt om steunkousen te dragen voor twee tot drie weken.

Hints

  • Eet een dieet dat rijk is aan antioxidanten. Zij zullen goede doorbloeding bevorderen.
  • Laat je benen niet kruisen. Hierdoor zal uw spataderen verergeren.