Hoe te genezen van depressie met een dieet

Het eten van een kom van chocolade-ijs kan uw stemming te verlichten, maar kan uw dieet genezen klinische depressie te veranderen? Voedingstekorten, gebrek aan omega oliën en een overmatige consumptie van koolhydraten zijn alle voedingskundige eigenschappen van degenen die lijden aan een depressie. Een verandering in dieet niet klinisch genezen depressie, maar het kan de symptomen van de aandoening te verlichten.

Instructies

Hoe te genezen van depressie met Dieet

•  Controle van de hoeveelheid brood en granen in uw dieet. Degenen die lijden aan een depressie hebben lage niveaus van serotonine, het hormoon geassocieerd met stemmingsstoornissen. Koolhydraten verhogen het niveau van serotonine in je hersenen; dat is waarom je hunkert koolhydraten wanneer u lijdt aan een depressie. Maar het teveel wordt omgezet in vet, wat resulteert in traagheid en ongezonde gewichtstoename. Eet niet meer dan 200 gram volkoren brood per dag.

•  Voeg vis in je dieet. Drie keer per week vis eten die rijk is aan omega-3 en omega-6 oliën, zoals zalm of tonijn. Een gebrek aan omega oliën in de hersenen leidt tot vertraagde cognitieve en lagere productie van serotonine. Omega-3 en omega-6 oliën actief verhogen de niveaus van serotonine in de hersenen verhogen en cognitief functioneren. Een actieve geest zal eerder normale niveaus van serotonine houden.
Niet eten in blik zalm of tonijn. Eet verse of vers ingevroren vis. Onder andere een visolie-supplement in uw dieet.

•  Snack op verse groenten en fruit en integreer ze in uw maaltijden. Vruchten en groenten bevatten grote hoeveelheden magnesium, B12, vitamine C en andere voedingsstoffen voor onderhoud van gezonde serotonine. Voedingstekorten zijn niet ongewoon bij mensen die lijden aan depressie. Het eten van groenten en fruit zal helpen om deze tekortkomingen te corrigeren.
Vermijd snacken op zoute of suikerhoudende voedingsmiddelen. Deze lagere uw serotonine levels, terwijl het verhogen van uw glucosespiegel, wat leidt tot gevoelens van frustratie en vermoeidheid.

•  Drink zes tot acht 8-ounce glazen water per dag. De redenering hiervoor is simpel. Water spoelt het lichaam, waardoor ontgifting. Bij het lichaam van milieuvergiftiging, zoals verontreinigende deeltjes ontdoen, is het beter om de systemen in evenwicht.

•  Vul uw dieet met een multivitamine. Waaronder doses van vitaminen en mineralen in uw dieet helpt uw ​​lichaam het opbouwen van een reserve. Je hebt misschien al een aantal voedingstekorten; een multivitamine kan helpen bij het corrigeren van deze. Naarmate je verder in de richting van de gezondheid, zal de multivitamine uw lichaam te voorzien van extra bronnen voor genezing.

•  Maak een wandeling elke dag na het diner. Dit lijkt misschien niet een dieet maatregel, maar loophulpmiddelen spijsvertering. Wanneer het lichaam goed verteert voedsel, wordt de voedingswaarde van het voedsel gericht lichaamsfuncties, zoals genezing.

•  Beperk de hoeveelheid cafeïne in uw dieet en alcohol te vermijden. Cafeïne komt voor in koffie, thee, frisdrank en chocolade. Hoewel er geen direct verband tussen de inname van cafeïne en depressie, kan overmatige cafeïne leiden tot gevoelens van angst, verergering van de fysiologische effecten van depressie.

•  Vermijd alcohol. Alcohol, een kalmeringsmiddel, verlaagt serotonine niveaus. Hoewel je goed kan voelen na een drankje, zal dat gevoel snel draaien naar beneden als je serotonine levels te laten vallen. Ook het mengen van alcohol en antidepressiva voorgeschreven medicatie kan dodelijk zijn.

Hints

  • Gooi uw medicatie of ophouden om het te nemen. Een gezond dieet kan helpen bij het beheren van uw depressie, maar er is geen wetenschappelijk bewijs dat een enkele voeding geneest depressie. Raadpleeg uw arts op regelmatige basis en werken aan een gezond leven zonder drugs.