Hoe te genezen van depressie door Runner's High

Er zijn vele vormen van depressie en krijgen we allemaal depressief op een of ander moment in ons leven toe te schrijven aan verschillende onderstreping redenen. Voor casual depressie, kan men gemakkelijk helpen om het probleem te genezen door het verhogen van serotonine in de hersenen. Overvloedige hoeveelheden activiteit kunt dan transmitters in de hersenen om endorfine die helpen om serotonine niveaus te verhogen en je gelukkig te voelen vrij te geven. Met het runnen van je kan hoog een runner's te bereiken. Dit is wanneer het lichaam gaat in een recovery mode en endorfine te helpen herstellen van spierweefsel. Dit wordt ook wel aangeduid als "tweede wind." Het genereren van hoge een runner's kan een bevredigende prestatie van uithoudingsvermogen, dat spanning en stress verlicht zijn.

Instructies

•  Beslis over een lopende routine. Maak tijd om te draaien in de ochtend voordat je naar werk of school. Zorg er ook tijd om te rennen en te oefenen in de middag. Dit zal helpen om je gedachten af ​​te houden van stress van het werk of school.

•  Begin met een traag tempo. Duw jezelf niet te hoog van die loper te bereiken. Een gezonde grens zou beginnen op een mijl in de ochtend te werken tot drie mijl. Dan start minstens 02:58 mijl in de namiddag. Probeer het indrukken van de kilometers waarin je elke week te draaien met een kwart mijl.

•  Oefening voor elke run aan uw kuitspieren en de rest van je benen te strekken.

•  Eet veel koolhydraten voor een lange afstand lopen. Dit zal u helpen om een ​​hoge een succesvolle runner's te behouden zonder grote pijn of krampen.

•  Doe club een lokale runner's of voer in 5 k en 10 k race. Concurreren in races zal helpen om u de rand van een concurrent die je endorfines zal verhogen.

Hints

  • Maak tijd elke week om uit te werken door het optillen van het gewicht of het gebruik van een te oefenen machine. Hardlopen met anderen geeft je een kans om te helpen bij de bestrijding van uw depressie met nieuwe vrienden, dat een deel van een groep zijn te geven.
  • Houd in gedachten dat een depressie kan ernstiger voor anderen en die voor extreme gevallen van depressie moet u contact opnemen psychiater.