Hoe te genezen Scalp Ringworm

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heeft een worm geen ringworm veroorzaken. Het wordt veroorzaakt door een schimmelinfectie van de huid en heet ringworm door de ronde ring-achtige vorm die algemeen optreedt op de plaats van infectie. Hoofdhuid ringworm infecties of tinea capitis, zijn zeer vaak voor bij kinderen, en kan worden gevangen door middel van direct of indirect contact. Volgens het bestuur van Health Promotion en onderwijs, ringworm van de hoofdhuid vereist in het algemeen, zowel actueel en orale medicatie te genezen.

Instructies

•  Ga naar uw arts als u vermoedt dat u lijdt aan ringworm van de hoofdhuid. De infectie kan meestal worden gediagnosticeerd op basis van alleen lichamelijk onderzoek, maar uw arts kan tests uitvoeren om de diagnose te bevestigen of te schrapen cellen van de plaats van de infectie te controleren op schimmelsporen.

•  Gebruik een shampoo speciaal ontwikkeld voor de behandeling van ringworm op de hoofdhuid. Shampoos bevatten selenium sulfide of zinkpyrithion zijn het meest gebruikt voor de hoofdhuid ringworm. Sommige shampoos zijn beschikbaar over-the-counter, maar u kan het gebruik van een recept sterkte shampoo nodig.

•  Breng over-the-counter shampoos twee tot drie keer per week voor de duur van de fles aangegeven. Als je zijn voorgeschreven een shampoo is de instructies van uw arts met betrekking tot de duur van de behandeling.

•  Neem een orale medicatie voorgeschreven door uw arts. Actuele crèmes en shampoos kan niet volledig van de huid, wat betekent dat ze niet volledig effectief in het genezen van de schimmelinfectie op je hoofdhuid te dringen. Orale medicatie te behandelen van de infectie van binnenuit.

•  Vraag uw arts om een behandeling met orale steroïden om de ontsteking te verminderen en te verlichten eventuele jeuk je ervaart. Krassen op je hoofd zal het herstel vertragen en kan leiden tot haaruitval.

•  Probeer een natuurlijke remedie om je hoofdhuid ringworm te genezen. Tea tree olie, appelazijn en knoflook zijn alle effectief gebleken bij het genezen van de hoofdhuid ringworm in sommige gevallen te zijn.

•  Ga door met behulp van een voorgeschreven medicatie voor minstens een maand, of langer indien besteld om dit te doen door uw arts. Zelfs als uw symptomen verdwijnen voordat uw medicatie klaar is, kan de infectie nog steeds aanwezig zijn.

•  Wacht tot je haar volledig te laten groeien voordat verwacht een volledige genezing. Tijdens de behandeling van de hoofdhuid ringworm zal verlichten uw symptomen, wordt u niet officieel genezen totdat al je haar groeit uit.

•  Voorkom herinfectie door het vermijden van contact met besmette mensen en door geen gebruik te kammen, borstels, of hoeden die van iemand anders zijn.