Hoe te genezen Rotator Cuff Pain

Hoe te genezen Rotator Cuff Pain

Rotator cuff pijn is iets dat de meesten van ons zullen ervaren tot op zekere hoogte. Het treedt op wanneer de schouder is te veel gebruikt of herhaaldelijk benadrukt. Honkbalwaterkruiken zijn een goed voorbeeld van iemand die meestal zou hebben pijn van overmatig gebruik in dit gebied. Als u pijn in de schouder is er een goede kans dat het een rotator cuff letsel of scheur.

Instructies

•  Rotator cuff pijn kan ondraaglijk zijn en je misschien geneigd om in paniek. Geen behoefte aan dat! Ik heb mijn rotator meerdere malen gescheurd en elke keer rehabbed het op mijn eigen. De meest ernstige duurde 6 maanden om te genezen, dus het kan even duren. Het is gemakkelijk om een ​​pees verwonden alles wat er nodig is een fout snel bewegen en BAM het klaar is, zelfs als je een groot atleet of trainer kan je krijgen.

Zodra u pijn voelt ijs moet je beste vriend zijn en ik bedoel FAST beste vriend! Hoe eerder u de schade ijs hoe beter; deze actie kan weken of maanden duren van je revalidatie. Niet alle beweging niet stoppen als gevolg van pijn, je zult in de verleiding om, maar langzaam blijven werken met het, anders kon je frozen shoulder krijgen.

•  Gek als het klinkt u niet helemaal rust de schouder als je rotator cuff pijn. Maar werkt het in plaats daarvan voortdurend door het masseren en stretchen "LANGZAAM" elke snelle beweging zal je willen dat je had een schouder niet te hebben!

Door de tweede dag kunt u afwisselen ijs en warmtebehandeling. U wilt ook geleidelijk mobiliteit een beetje op een moment, totdat u de volledige waaier van beweging. Wees geduldig kan dagen, weken of maanden duren, afhankelijk van de ernst van het letsel. Ga niet te ver, als je je voelt een scherpe pijn BACK OFF.

•  Mogelijk moet u letterlijk til de arm met de andere arm om het te verplaatsen, maar dat is oke. Om te werken door er pijn betrokken is, zelfs als je naar een fysiotherapeut het gaat pijn doen. Als je niets doet dan heb je geen volledige bereik van de beweging en kracht terug te krijgen en dat is een grote prijs te betalen.

Na verloop van tijd zul je in staat om het te verplaatsen als normaal alleen langzamer. Het is op dit moment je begint weerstand oefeningen samen met stretching om kracht op te bouwen. Exercise bands of kleine stom klokken werken groot voor. Voorkant en zijkant zijwaartse bewegingen, alsmede interne en externe rotatie oefeningen zijn een goede plek om te beginnen.

•  De beste manier om rotator cuff pijn te genezen is om het te voorkomen. Zoals hierboven vermeld, kan het snel gebeuren, vooral het sporten. U kunt echter wel voorzorgsmaatregelen zoals het niet te overdrijven of benadrukken de schouders te nemen. Houd in gedachten, als je training met gewichten die je moet weten je beperkingen, maar toch houden schouderspieren sterk en flexibel.

U kunt nog steeds trainen met een rotator cuff letsel door te werken rond het. Ik heb een artikel over hoe om dat te doen in de volgende bronnen. Het is beter om actief te blijven en doen wat je kunt dan niets doen.