Hoe te genezen natuurlijk Zieke Tonsils

Amandelen zijn een van de eerste regels van de verdediging tegen bacteriële en virale indringers in ons lichaam. Ze vangen kiemen invoeren van het lichaam, zodat de witte bloedcellen hen kan vernietigen. Er zijn veel dingen die je kunt doen thuis om zieke amandelen op natuurlijke wijze genezen. Soms een bezoek aan de arts voor recept antibiotica of chirurgie noodzakelijk zijn.

Instructies

Hoe te genezen natuurlijk Zieke Tonsils

•  Gebruik een orale thermometer om je lichaamstemperatuur te nemen. De gemiddelde lichaamstemperatuur voor volwassenen is 97,6 graden Fahrenheit naar 99,6 graden Fahrenheit. Als u een temperatuur boven de 100 graden Fahrenheit voor langer dan 24 uur, of een koorts van meer dan 101,5 graden Fahrenheit, bel uw arts of ga naar uw lokale meldkamer onmiddellijk.

•  Neem de 800 milligram ibuprofen om de zes uur om te helpen verlichten zwelling en pijn in je amandelen. Dit zal ook helpen om uw lichaamstemperatuur naar beneden tot een normaal niveau. Neem niet meer dan 3.200 milligram ibuprofen in een periode van 24 uur.

•  Neem 1.000 milligram vitamine C tweemaal per dag. Vitamine C kan het lichaam het natuurlijke afweersysteem te verhogen om te vechten tegen bacteriële en virale infecties.

•  Neem een eetlepel honing elk uur. Honing bevat natuurlijke antibiotica die zal helpen uw lichaam om infecties te bestrijden. Honing is ook zeer rustgevend voor de keel en zal de pijn in je amandelen te verlichten.

•  Meng twee eetlepels zout met vier liter water. Gorgelen de zoutwater oplossing en zorg ervoor dat de achterkant van je keel waar je amandelen zijn gevestigd te krijgen. Het zout zal helpen doden een infectie in uw amandelen en zal eventuele pijn die u ondervindt te verlichten.

•  Eet drie kommen kippensoep elke dag. Kippensoep is onderzocht en gevonden natuurlijk antibioticum en antivirale eigenschappen.

Hints

  • Drink veel vocht en voldoende te rusten als je ziek te versnellen herstel bent.
  • Bezoek uw arts als je keel is nog steeds pijnlijk na twee dagen antibiotica krijgen. Keelamandelen kunnen besmet raken met het strep virus en dit kan leiden tot reumatische koorts of de dood indien onbehandeld. Als je amandelen ernstig ziek zijn, kan uw arts adviseren een operatie om ze te verwijderen.