Hoe te genezen natuurlijk een noodlijdende Maag

Hoe te genezen natuurlijk een noodlijdende Maag

Als ik echt ziek met voedsel, zoals de griep of misselijk maag, en de traditionele geneeskunde lijkt me niet, ik wend mij tot Ginger.

De gezondheidsvoordelen van gember zijn eindeloos. Gember is bekend om zijn anti-inflammatoire voordelen. Gember is goed voor verkoudheid, griep, misselijkheid, reisziekte, en borst congestie. Het is ook een natuurlijke bloedverdunner. Je kunt het gebruiken voor medicinale doeleinden of om de smaak eten. Ik geef de voorkeur om het te gebruiken voor medicinale doeleinden.

Gember is kruidig, gepeperd, en scherp. Het heeft een zeer sterke smaak, maar ik kan niet genoeg goede dingen over Ginger zeggen. U kunt het fris te kopen in de groente afdeling van uw lokale supermarkt of je kan gember capsules kopen bij uw lokale health food winkel. Ik gebruik meestal rauwe gember en Gember capsules. U kunt verse gember wortel te vinden in de groente-afdeling van uw lokale supermarkt. Ik geef de voorkeur aan een sterke thee van te maken.

Instructies

•  Spoel de Ginger Root: Spoel de gember met water om vuil te verwijderen alvorens te snijden is.

•  Snijd de gember:
Snijd de gember in dunne plakjes. U kunt het hele root of de helft van de wortel gebruikt. Voeg de gember aan de 2-3 kopjes water in een pot.

•  Kook het water en de gember samen:
In een pot, laat het water aan de kook met de in stukjes gesneden gember gedurende 45 minuten tot een hour.In een pot, kook 2-3 kopjes water met de schijfjes gemberwortel.

•  Drinken:
Als de thee te sterk is om te drinken, meer water toevoegen. U kunt ook kaneel, citroen of honing. De thee heeft een zeer sterke smaak gaat in mijn keel, maar Ginger Tea maakt me voel me zo veel beter.