Hoe te genezen natuurlijk Colitis Ulcerosa

Colitis ulcerosa is een inflammatoire darmaandoening kinderen en volwassenen treft. Deze aandoening veroorzaakt darmontsteking, en de meest voorkomende symptoom is diarree. Medicijnen beschikbaar voor ulceratieve colitis. Echter, sommige mensen liever natuurlijke behandelingen. Of je nu te maken hebt met een lichte of ernstige geval van colitis ulcerosa, zijn er manieren om de behandeling van de aandoening - natuurlijk.

Instructies

•  Blijf weg van zuivel. Melk, kaas en andere zuivelproducten bevatten lactose. Mensen die lijden aan colitis ulcerosa zijn over het algemeen niet in staat om lactose te verteren, en dit ingrediënt heeft de neiging om de symptomen verergeren. Beperk uw inname van zuivelproducten tot diarree en gas te stoppen.

•  Beperk uw inname van vezelrijke voedingsmiddelen. Fiber is een essentiële voedingsstof, en het draagt ​​bij aan een gezonde spijsvertering. Echter, te veel vezels verergeren de symptomen van colitis ulcerosa en diarree verergeren. Deze kunnen appels, kool, bloemkool en wortelen.

•  Erken voedingsmiddelen die de symptomen veroorzaken. Probleem voedingsmiddelen verschillen per persoon, en patiënten hebben te lokaliseren voedingsmiddelen die hun symptomen veroorzaken. Veelvoorkomend probleem voedingsmiddelen bevatten citrus voedingsmiddelen, kruidige voedingsmiddelen, alcohol, chocolade en cafeïne.

•  Drink veel water. Persistente diarree kan leiden tot uitdroging. Drink acht tot 10 glazen water per dag om je lichaam aan te vullen en een gezond spijsverteringskanaal te behouden.

•  Leer hoe je stress te beheersen. Stress veroorzaakt geen colitis ulcerosa, maar het kan leiden tot symptomen. Om stress en angst, praktijk ademhalingsoefeningen te verlichten, neem een ​​kruiden stemming te vullen, uit te oefenen of te ontspannen gespannen spieren met een massage.

Hints

  • Symptomen van colitis ulcerosa zijn buikpijn, bloed in de ontlasting, diarree en koorts.