Hoe te genezen Met Qi Gong

Qigong (spreek uit Chee-kung) is een oud systeem van mentale en fysieke oefeningen ontworpen om de stroom van energie (chi of qi) in het lichaam te maximaliseren. Beoefenaars van Qigong-status die vele kwalen worden veroorzaakt door blokkades en afwijkingen van de energievelden in het lichaam. Een studie uitgevoerd bij de Heart Disease Research Foundation in New York toonde aan dat Qigong energie aangebracht over verschillende organen geproduceerd verbeterde circulatie en verhoogde de snelheid van opname van geneesmiddelen wordt gebruikt om het getroffen gebied te behandelen. Het vergt jaren van de praktijk om de volledige beheersing van de technieken te krijgen, maar u kunt beginnen met het verbeteren van uw algehele gezondheid met slechts een paar eenvoudige oefeningen.

Instructies

Basic ademhalingstechniek

•  Ga op je rug liggen met je ogen dicht.

•  Adem langzaam door je neus, trekken de adem tot in je buik. Visualiseer dat je ademt in levensenergie (chi).

•  Adem langzaam. Terwijl je uitademt, visualiseer dat je scheiden van de chi van de uitgaande adem en duwt het neer in je onderbuik (genoemd uw <i> tan tien </ i> in het Chinees). De interne ruimte tussen je stuitje en lies (ongeveer drie centimeter onder je navel) is de belangrijkste opslagplaats voor chi.

•  Herhaal stap een tot drie voor zo lang als je in staat bent. U voelt zich na een tijdje (misschien in een half uur of minder) dat je niet meer energie niet kan opslaan. Dit is de tijd om te stoppen. Oefen elke dag voor een paar weken voordat u verder gaat naar de volgende techniek.

Qigong voor Healing

•  Ga op je rug liggen met je ogen dicht en visualiseer je opgeslagen chi energie.

•  Concentreer je op een gebied van uw lichaam waar u pijn of een gezondheids-zorg.

•  Met je geest, zet energie om de noodlijdende gebied van uw lichaam. Dit zal het makkelijker zijn om te visualiseren met de praktijk te krijgen.

Hints

  • Deze fundamentele technieken zullen u helpen uw algehele gezondheid en vooruitzichten te verbeteren. De praktijk van Qigong is een levenslange studie, echter met verschillende takken die psychologische qigong en tai chi te nemen. Wanneer je begint deze technieken, kunt u veranderingen in uw stoelgang merkt als uw lichaam zich ontdoet van gifstoffen je hebt op te slaan. Dit is normaal en kan onder meer diarree, gevolgd door een korte aanval van constipatie. Je kan andere bijwerkingen ervaart, zoals gewichtsverlies of winst, afhankelijk van wat uw lichaam nodig heeft. Externe qigong is de kunst van het lezen en het manipuleren van de energievelden van een andere persoon met het oog op genezing van die persoon. Dit is een geavanceerde toepassing van de vaardigheid. De lessen zijn beschikbaar in een groot aantal plaatsen, maar ook online en op DVD.
  • Hoewel onderzoek heeft aangetoond dat het voordeel van qigong, is het niet bedoeld om het advies en de behandeling van uw zorgverlener te vervangen. Het mag alleen worden gebruikt als een preventieve maatregel om de immuniteit te verbeteren en het bevorderen van een goede gezondheid, tenzij je onder de zorg van een gecertificeerd practitioner.